Bebe nu ia in greutate
Buna seara,
Bebe, 4 saptamani fara 2 zile are aceeasi greutate ca si la externare. Nascut cu 3150g, greutate externare 3000g. Pana acum o saptamana seara primea supliment de 30ml. In rest doar san. Atașarea corecta. Scutece ude cam 5-6. Caca nu face decat 1 data pe saptamana. In rest vioaie. Plange cand i foame. Doarme noaptea cam 6 ore legat. Intrebarea este cat de tare sa ma ingrijorez ca nu ia in greutate si ca nu face caca zilnic? Specific ca gaze are.
Mulțumesc!
Bebe, 4 saptamani fara 2 zile are aceeasi greutate ca si la externare. Nascut cu 3150g, greutate externare 3000g. Pana acum o saptamana seara primea supliment de 30ml. In rest doar san. Atașarea corecta. Scutece ude cam 5-6. Caca nu face decat 1 data pe saptamana. In rest vioaie. Plange cand i foame. Doarme noaptea cam 6 ore legat. Intrebarea este cat de tare sa ma ingrijorez ca nu ia in greutate si ca nu face caca zilnic? Specific ca gaze are.
Mulțumesc!
1 comentarii
Buna dimineata
Bebelusul Dvs. trebuia sa fie mai greu, la 1 luna de viata, cu cel putin 500 g. Pare ciudat ca nu a pus in greutate. Cantariti copilul la 2-3 cantare diferite ! Faptul ca are scaun doar 1 data/sapt, sper spontan, fara ajutor cu supozitor / varful termometrului, se va mai regla in timp. Vestea buna pe care am remarcat-o este ca ii dati lapte de mama. Mai aveti rabdare inca 2-3 sapt, si daca situatia persista, apelati la un pediatru. Sanatate !
Bebelusul Dvs. trebuia sa fie mai greu, la 1 luna de viata, cu cel putin 500 g. Pare ciudat ca nu a pus in greutate. Cantariti copilul la 2-3 cantare diferite ! Faptul ca are scaun doar 1 data/sapt, sper spontan, fara ajutor cu supozitor / varful termometrului, se va mai regla in timp. Vestea buna pe care am remarcat-o este ca ii dati lapte de mama. Mai aveti rabdare inca 2-3 sapt, si daca situatia persista, apelati la un pediatru. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Crestere in greutate
- 10greutate la 5 luni
- 0problema greutate bebe de 8 luni
- 2intrebare pediatru
- 4Varsaturi si scadere in greutate
- 2Greutate bebe 2 luni si 3 sapt
- 4Greutatea bebelusului
- 8Bebe 6 luni
- 3Dezvoltarea bebelusului
- 0Greutate bebe 5 luni
- 2Greutatea bebelusului de 4 luni
- 6Greutate mica
- 1Fetita de 4 luni greutate mica
- 0Greutate 6 luni
- 2Bebelus 9 luni
- 3Alimentația bebelușului
- 2Ajutați-mă - mă aflu în dificultate cu formula de lapte praf, cu scheme, cu program strict...
- 0Bebe 11 lunite
- 3Greutate fetita 8 luni
- 0Diversificare bebe 4 luni
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: