Basica in gat in dreapta marului lui Adam
![alex_grig](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
De 3 zile am o durere in gat in partea dreapta dar cel mai probabil e din cauza ca am stat in aer conditionat, am mancat inghetata si am baut rece, dar cand m-am uitat in oglinda in gat in partea dreapta fata de marul lui adam observ o basica mica... nu stiu daca e normal sa fie acolo sau nu deoarece nu are vreo culoare diferita sau altceva si nu cred ca durerea de acolo provine dar totusi sunt speriat... as putea sa trimit si poze dar vad ca nu am aceasta optiune... daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns v-as fi recunoscator.
Multumesc.
De 3 zile am o durere in gat in partea dreapta dar cel mai probabil e din cauza ca am stat in aer conditionat, am mancat inghetata si am baut rece, dar cand m-am uitat in oglinda in gat in partea dreapta fata de marul lui adam observ o basica mica... nu stiu daca e normal sa fie acolo sau nu deoarece nu are vreo culoare diferita sau altceva si nu cred ca durerea de acolo provine dar totusi sunt speriat... as putea sa trimit si poze dar vad ca nu am aceasta optiune... daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns v-as fi recunoscator.
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4secretii si leocuplazii in gat.. de 8 luni
- 3Flegma in gat, preponderent seara la culcare
- 5problema in gat
- 1Jena in gat persistenta
- 1Coaja de samanta pe gat
- 3Am o problema cu gatul
- 1Gat iritat
- 2senzatie de gadilat in gat si tuse dupa raceala
- 8Probleme cu gatul de 3 luni
- 2Angina flegmonoasa
- 1Nod in gat