Durere persistenta in gat
Buna seara!
De câțiva ani am dureri în gât, am fost la un control ORL “clasic” acum 1 an si mi-au spus ca nu am nimic. Am facut si un exudat faringian si rezultatul este normal. De asemenea am facut o endoscopie la stomac si am rugat-o pe doamna doctor sa se uite si in gat, mi-a spus ca nu vede nimic(nu stiu cat de bine s-a vazut.)
Medicul ORL a spus ca este “doar” o inflamatie.
La un simplu control ORL(fara radiografii, ecografii), poti depista probleme mai grave de sanatate, cum ar fi canceul de gat?
Ce investigatii imi recomandati sa fac pentru a fi sigur ca totul e bine?
Mentionez ca nu tusesc, nu mai fumez de 12 ani, alcool consum ocazional.
Multumesc!
De câțiva ani am dureri în gât, am fost la un control ORL “clasic” acum 1 an si mi-au spus ca nu am nimic. Am facut si un exudat faringian si rezultatul este normal. De asemenea am facut o endoscopie la stomac si am rugat-o pe doamna doctor sa se uite si in gat, mi-a spus ca nu vede nimic(nu stiu cat de bine s-a vazut.)
Medicul ORL a spus ca este “doar” o inflamatie.
La un simplu control ORL(fara radiografii, ecografii), poti depista probleme mai grave de sanatate, cum ar fi canceul de gat?
Ce investigatii imi recomandati sa fac pentru a fi sigur ca totul e bine?
Mentionez ca nu tusesc, nu mai fumez de 12 ani, alcool consum ocazional.
Multumesc!
1 comentarii
1. initial prima consultatie trebuie facuta la Psiholog.. pentru a scoate gândurile negative din cap...
2. este plin forumul de explicatii.. ca inflamatia din gat este intretinuta de un refux gastro-esofagian si de o inflamatie de pe tractul digestiv...
nici alcoolul si nici fumatul nu dauneaza asa grav gatului..cum o fac acidulatele, citricele, otetul., lamaie, usturoiul s.a.
2. este plin forumul de explicatii.. ca inflamatia din gat este intretinuta de un refux gastro-esofagian si de o inflamatie de pe tractul digestiv...
nici alcoolul si nici fumatul nu dauneaza asa grav gatului..cum o fac acidulatele, citricele, otetul., lamaie, usturoiul s.a.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa tratamentul faringelor am ramas cu o durere permanenta in gat
- 5acum am in gat in partea dreapta o "roseata" dupa spusele orl-istului, si o usoara durere.
- 3Flegma in gat, preponderent seara la culcare
- 1stare subfebrila permanenta, durere in gat
- 1Durere in gat si febra
- 1bubite sau umflatura in gat
- 1Posibilil sa am cancer?
- 1Dureri provocate de puroi in gat
- 2Apasare in gat
- 7Buna ziua - durere in partea dreapta a gatului într-un singur punct
- 23Mucus, nod, mancarime in gat, tuse seaca - simptome LPR (silent reflux)
- 4Gat Inflamat de 3 luni
- 1Durere in gat de aproape un an
- 3Durere persistenta de gat
- 5Senzație de nisip în gat
- 2Durere in gat
- 5Senzatii urate de tot nu stiu ce sa mai fac!
- 1Dificultatea de a înghiți
Mai multe informații despre: problema in gat durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: