Intrebare - ceva crescut in spatele amigdalei
Fetița mea, in vârsta de 10 ani, are de câteva luni in spatele amigdalei stângi, ceva alb crescut.nu e ca o afta sau ca o basicuta.e ceva tare, cu margini neuniforme.am descoperit o întâmplator, făcându-i un control in gât, deoarece mai mereu făcea infecție in gât.nu o doare, nu o deranjează, nu face febra.am fost la medic, i am dat decasept, Nistatina, dar degeaba.ma poate ajuta cineva cu un răspuns?va multumesc!imi pare rău ca nu pot încarca o imagine.
5 comentarii
Buna ziua
Cel mai potrivit ar fi sa va adresati unui medic ORL-ist, care poate decela mai bine cu mijloacele specifice de care dispune, si, va va ajuta cu o terapie eficienta. Sanatate !
Cel mai potrivit ar fi sa va adresati unui medic ORL-ist, care poate decela mai bine cu mijloacele specifice de care dispune, si, va va ajuta cu o terapie eficienta. Sanatate !
Am fost in vara și mi a spus ca este litiaza amigdaliana, și ca o sa dispară.dar nu a dispărut nici acum.
Buna seara
Litiaza inseamna ca are o mica aglomerare de saruri, o "pietricica". Daca nu o jeneaza nu va ingrijorati, va disparea in timp. Oricum infectiile faringiene nu au legatura cu ea.
Litiaza inseamna ca are o mica aglomerare de saruri, o "pietricica". Daca nu o jeneaza nu va ingrijorati, va disparea in timp. Oricum infectiile faringiene nu au legatura cu ea.
Va multumesc frumos pt răspunsuri!Ati fost foarte amabila și drăguța!o seara buna sa aveți!
Sanatate si sarbatori fara neplaceri !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5senzatia de gadilat in gat...
- 11Buna! Am senzatia de ceva in gat in partea drepta langa amigdala
- 5problema in gat
- 3Probleme cu gatul perioada indelungata virus epstein barr
- 1Jena in gat persistenta
- 1Gat iritat
- 2senzatie de gadilat in gat si tuse dupa raceala
- 2Problema ORL
- 2Iritație excesivă in gât
- 1Bubite pe faringe / amigdalite transformate
- 3Durere persistenta amigdale
- 2Probleme gat și limbă
- 1Cancer la gat
- 1Gat inflamat
- 1Durere persistenta in gat
- 4Ajutatima va rog cu un raspuns - am un nod in gat parca as avea ceva tot timpul
- 5In urma cu câteva zile mi-a apărut in gât ceva care seamănă cu un chist
- 4Disconfort la nivelul gitului
- 9Cum scap de candida albicans
- 1Iritatie a esofagului
Mai multe informații despre: problema in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: