Intrebare - ceva crescut in spatele amigdalei

Fetița mea, in vârsta de 10 ani, are de câteva luni in spatele amigdalei stângi, ceva alb crescut.nu e ca o afta sau ca o basicuta.e ceva tare, cu margini neuniforme.am descoperit o întâmplator, făcându-i un control in gât, deoarece mai mereu făcea infecție in gât.nu o doare, nu o deranjează, nu face febra.am fost la medic, i am dat decasept, Nistatina, dar degeaba.ma poate ajuta cineva cu un răspuns?va multumesc!imi pare rău ca nu pot încarca o imagine.
5 comentarii

Buna ziua
Cel mai potrivit ar fi sa va adresati unui medic ORL-ist, care poate decela mai bine cu mijloacele specifice de care dispune, si, va va ajuta cu o terapie eficienta. Sanatate !
Cel mai potrivit ar fi sa va adresati unui medic ORL-ist, care poate decela mai bine cu mijloacele specifice de care dispune, si, va va ajuta cu o terapie eficienta. Sanatate !

Am fost in vara și mi a spus ca este litiaza amigdaliana, și ca o sa dispară.dar nu a dispărut nici acum.

Buna seara
Litiaza inseamna ca are o mica aglomerare de saruri, o "pietricica". Daca nu o jeneaza nu va ingrijorati, va disparea in timp. Oricum infectiile faringiene nu au legatura cu ea.
Litiaza inseamna ca are o mica aglomerare de saruri, o "pietricica". Daca nu o jeneaza nu va ingrijorati, va disparea in timp. Oricum infectiile faringiene nu au legatura cu ea.

Va multumesc frumos pt răspunsuri!Ati fost foarte amabila și drăguța!o seara buna sa aveți!

Sanatate si sarbatori fara neplaceri !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4De vreo luna am probleme cu gatul...
- 3Probleme cu gatul!
- 3o galma la nivelul gatului... Tumora?
- 11Buna! Am senzatia de ceva in gat in partea drepta langa amigdala
- 3Rosu in gat si mai e ceva! Vedeti poza de profil!
- 2Iritație excesivă in gât
- 3Durere gât
- 1Durere gat..ajutați-mă vă rog!
- 9Probleme gât
- 3Senzație de papila mărită în gât în spatele limbii
- 1Bube in gat..
- 1Simptom ciudat in gat
- 1ORL..Problema grava?
- 1Chist submucos in gat la copil
- 3Iritatie in gat si auz infundat
- 0Probleme la respiratie
- 3Traumatism in gat, copilul nu mananca de doua zile