Bube linga amigdale si omulet

04-04-2023
Grs Alina
Nu este medic/terapeut
Grs Alina
Buna ziua. Va rog mult sa ma luminaţi. de vreo 2 luni am observat linga omulet o bubita de culoarea pielii. Aceste bubite le am sub amigdale si deasupra amigdalelor, de ambele parti. Pe cerul gurii am o bubita tare ca un virf se sărnic (o am de vreo 4 ani.) puteti sami spuneti ce ar fi astea, daca sunt periculoase, de unde sau luarlt si cum sa le tratez. ATASEZ POZA. multumesc
https://i.postimg.cc/cLv1b9Yr/20230404-192238.jpg
3 comentarii
0
04-04-2023, ora 21:31
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
am vazut poza. este un faringe uscat cu mucoasa atrofica.. caracteristice personelor care NU se hidrateaza corect cu apa, care nu consuma suficent vit A, E, D omega 3
si care fac exces de lamai, citrice si aicdulate
Bbitile nu sunt o problema.. in cavitatea bucala..si faringe sunt Mii de bubite normale.. gen glande salivare, papile gustative.s.a.
Sfat
1. nu te mai uiti Niciodata in gat... pana nu faci o facultate de medicina. altfel risti sa ajungi la psihiatru cu frica de cancer
2 mai bien citeste despre Alimentatie si hidratare corecta
0
04-04-2023, ora 23:21
Grs Alina
Nu este medic/terapeut
Grs Alina
multumesc Dnule Doctor. Dar bubitele celea care leam incercuit pe poza de sub amigdale si linga omulet nu sunt pqpiloame cauzate de HPV? multumesc
0
05-04-2023, ora 08:37
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu. nu sunt pailoame
gasesti fix asa bubite inca vreo 20 pe peretele posterior a faringelui
au iesiit in evidenta din cauza ca restul mucoasei este atrofica, dezhidratata
ma contactezi pe whatsapp sau facebook.. daca doressti un regim si tratament adecvat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amigdale cu puroi - cauze și tratament
  •