Avort medicamentos

26-02-2019
Sabina1
Nu este medic/terapeut
Sabina1
Bunaa!! As vrea sa împărtășesc experiența mea aici având in vedere cat de speriata am fost dupa ce am citit pe forum.
Am facut o întrerupere de sarcina cu medicamente. Primele pastile le am luat in cabinetul doctorului pe 13 Februarie urmând ca pe celelalte doua sa le iau pe 14 seara ( una in vagin iar cealalta pe cale orală). In aproximativ o ora au început sângerările care intr adevăr au fost abundente (cam 3 absorbante de noapte intr o ora) însă acestea au durat doar 2 ore maxim. Usor usor sângerările s au diminuat iar a doua zi dimineata am eliminat doua chegulete sub forma unui săculeț, sângerările continuând ca fiind unele normale. Dureri n am avut nici macar ca la menstruație.
Am ținut neaparat sa spun asta deoarece si pe mi e m au speriat f tare unele povesti si as vrea sa spun ca nu e asa rau, cel putin la mine nu a fost. :)
10 comentarii
0
27-02-2019, ora 13:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu mai bine recomandati prezervativul ca sa nu mai ramaneti insarcinata si sa nu mai faceti avorturi?
0
27-02-2019, ora 15:05
Sabina1
Nu este medic/terapeut
Sabina1
Nu mai bine va gasiti o ocupație si nu comentați in necunoștință de cauza?
0
04-03-2019, ora 10:54
Sara01
Nu este medic/terapeut
Sara01
Bună. Câte kg ai? Nu ști, depinde și de asta?
0
06-03-2019, ora 00:08
poputza
Nu este medic/terapeut
poputza
Buna. Cat a costat tratamentul pe care l-ati luat? Tratamentul vi-a fost recomandat de catre doctor?
0
20-03-2019, ora 11:36
Mineli
Nu este medic/terapeut
Mineli
Depinde cat de mare a fost sarcina dar se spune că cel mai bine se curata prin chiuretaj. Dar da, sunt și cazuri când se elimina de la sine.
0
27-03-2019, ora 12:32
Mp98
Nu este medic/terapeut
Mp98
Buna, dupa cat timp ti-a venit menstrutia?
0
27-03-2019, ora 13:37
Sabina1
Nu este medic/terapeut
Sabina1
Tratamentul mi l a recomandat doctorul, da. Pe tratament am dat in jur de 200 de lei.
Ultima ecografie a fost făcută acum o săptămana jumate cand mi a zis doctorul ca totul e in regula si ca in aproximativ 2-3 săptămâni ar trebui sa apăra menstruația.
Vouă dupa cat timp v a venit menstruația?
0
30-03-2019, ora 01:43
Mp98
Nu este medic/terapeut
Mp98
Eu l-am facut pe 12 februarie si astept menstruatia:)
0
03-04-2019, ora 20:31
Sabina1
Nu este medic/terapeut
Sabina1
Si cat timp ai sângerat dupa?
0
21-04-2019, ora 01:30
fenomenal
Nu este medic/terapeut
fenomenal
Buna! Eu ieri am luat mifepristona, urmand ca maine sa iau 4 tablete de misoprostol, am platit 1000 lei, la un cabinet privat! Nu inteleg de ce e asa mare diferenta, tu ai zis ca 200 lei! Tine de calitate sau...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •