Avort medicamentos
Bunaa!! As vrea sa împărtășesc experiența mea aici având in vedere cat de speriata am fost dupa ce am citit pe forum.
Am facut o întrerupere de sarcina cu medicamente. Primele pastile le am luat in cabinetul doctorului pe 13 Februarie urmând ca pe celelalte doua sa le iau pe 14 seara ( una in vagin iar cealalta pe cale orală). In aproximativ o ora au început sângerările care intr adevăr au fost abundente (cam 3 absorbante de noapte intr o ora) însă acestea au durat doar 2 ore maxim. Usor usor sângerările s au diminuat iar a doua zi dimineata am eliminat doua chegulete sub forma unui săculeț, sângerările continuând ca fiind unele normale. Dureri n am avut nici macar ca la menstruație.
Am ținut neaparat sa spun asta deoarece si pe mi e m au speriat f tare unele povesti si as vrea sa spun ca nu e asa rau, cel putin la mine nu a fost. :)
Am facut o întrerupere de sarcina cu medicamente. Primele pastile le am luat in cabinetul doctorului pe 13 Februarie urmând ca pe celelalte doua sa le iau pe 14 seara ( una in vagin iar cealalta pe cale orală). In aproximativ o ora au început sângerările care intr adevăr au fost abundente (cam 3 absorbante de noapte intr o ora) însă acestea au durat doar 2 ore maxim. Usor usor sângerările s au diminuat iar a doua zi dimineata am eliminat doua chegulete sub forma unui săculeț, sângerările continuând ca fiind unele normale. Dureri n am avut nici macar ca la menstruație.
Am ținut neaparat sa spun asta deoarece si pe mi e m au speriat f tare unele povesti si as vrea sa spun ca nu e asa rau, cel putin la mine nu a fost. :)
10 comentarii
Nu mai bine recomandati prezervativul ca sa nu mai ramaneti insarcinata si sa nu mai faceti avorturi?
Nu mai bine va gasiti o ocupație si nu comentați in necunoștință de cauza?
Buna. Cat a costat tratamentul pe care l-ati luat? Tratamentul vi-a fost recomandat de catre doctor?
Depinde cat de mare a fost sarcina dar se spune că cel mai bine se curata prin chiuretaj. Dar da, sunt și cazuri când se elimina de la sine.
Tratamentul mi l a recomandat doctorul, da. Pe tratament am dat in jur de 200 de lei.
Ultima ecografie a fost făcută acum o săptămana jumate cand mi a zis doctorul ca totul e in regula si ca in aproximativ 2-3 săptămâni ar trebui sa apăra menstruația.
Vouă dupa cat timp v a venit menstruația?
Ultima ecografie a fost făcută acum o săptămana jumate cand mi a zis doctorul ca totul e in regula si ca in aproximativ 2-3 săptămâni ar trebui sa apăra menstruația.
Vouă dupa cat timp v a venit menstruația?
Eu l-am facut pe 12 februarie si astept menstruatia:)
Buna! Eu ieri am luat mifepristona, urmand ca maine sa iau 4 tablete de misoprostol, am platit 1000 lei, la un cabinet privat! Nu inteleg de ce e asa mare diferenta, tu ai zis ca 200 lei! Tine de calitate sau...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Avort medicamentos
- 2Ajutați-mă - sângerările nu au mai încetat după întrerupere de sarcină cu medicamente
- 2Sângerări dupa avort
- 1Avort medicamentos cauze
- 8Avort Medicamentos cu Medabon
- 1Sângerări dupa intrerupere de sarcina cu medicamente
- 3Avort medicamentos Medabon
- 1Întrebare- întrerupere de sarcina cu medabon
- 4Avort medicamentos la 9 saptamini?!
- 0Durere de sânul stâng după avortul medicamentos
- 3Raspundeti - am administrat prima pastila, (medabon)
- 1Medabon
- 0Medabon coșmarul vietii
- 1Experienta cu Medabon
- 4Medabon
- 0Experienta mea placuta si neplacuta cu Medabon
- 4Care sunt experienta voastra cu medabon?
- 0Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos.
- 0Medabon
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: