Experiența mea cu avortul medicamentos

06-08-2021
Ștefania.
Nu este medic/terapeut
Ștefania.
Buna fetelor. Vreau sa va împărtășesc experiențele mele cu Cytotec, pastilele care se dau in Belgia in cazul avortului. Eu am trecut prin 2 experiențe asemănătoare la interval de 8 luni. In luna Octombrie anul trecut am avut o sarcina oprită de evoluție la 8 sapt. D na doctor mi a introdus 2 pastilele Cytotec și mi a spus sa ma întorc in 2 zile sa vadă dc s a eliminat tot. Sângerări, 24 de ore de nesomn … rezultatul a fost ca bebe nici nu s a clintit. Așa ca mi s au mai introdus 2 pastile după 2 zile… la fel, fără rezultat. Am făcut chiuretaj intr un final.
A doua experiența am avut o sapt asta. Trebuia sa am o sarcina de 10 sapt acum. Dumincă seara am avut sângerări și dureri. La urgente mi au spus ca sarcina se oprise la 8 sapt( fix după ce fusesem la control și ii auzisem inimioara). Luni m am dus la d na doctor și mi a dat pastilele sa le introduc eu acasă. Am luat 2 pastile anti durere înainte cu jumătate de ora. Durerile au început la vreo ora dupa ce am introdus pastilele și expulsia s a produs după vreo 5 ore. Durerile au fost foarte mari dar sunt obișnuita cu ele(menstruatiile mele sunt foarte dureroase). Încă sângerez și acum dupa 4 zile și am dureri de burta.
Va doresc sa fiți tari dacă ajungeți sa treceti prin asta. Durerile fizice nu se compara oricum cu durerile sufletești.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •