mifepristona - sfaturi/sugestii
sunt in a treia saptamina de sarcina, o sarcina nedorita.stie cineva vreo metoda de a o elimina in afara de chiuretaj?am auzit ca sunt niste pilule "miraculoase" aparute de putin timp la noi pe baza de mifepristona pe care poti sa le iei in prmele 63 de zile, dar nu stiu mare lucru in legatura cu asta.va rog.
5 comentarii
am o intrebare pentru tine dar sper din tot sufletul sa nu fiu inteleasa gresit nici de tine dar nici de ceilalti care vor citi acest mesaj : DE CE VREI SA_L OMORI ? MAI DA_I o SANSA UNA SINGURA SI DACA I_O DAI SI EL TI_O VA DA TIE MAI TARZIU .VEI VEDEA. DACA_L OMORI S_AR PUTEA SA NU MAI PRIMESTI NICIODATA ACEST DAR . GANDESTE_TE BINE CE FACI.Viata pentru unele femei poate constitui un blestem al singuratatii si singuratatea este cel mai greu blestem este cea mai mare nenorocire este mai grava decat orice boala din lume si decat orice cancer.DA_I O SANSA FII TU MAMA LUI SALVATOARE
DACA_I VEI LUA VIATA VIATA EL VA STRIGA IN URMA SI IMPOTRIVA TA ! VEI FI NEFERICITA ! FA ORICE VEI VREA DAR NU TE LEGA DE O VIATA ESTE CEL MAI GRAV !
Buna ! Stiu despre mifepristona dar 100% nu sunt inca la noi in tara. La noi nu au aparut si oricum chiar dak ar fi acestea se elibereaza numai pe baza de reteta si se ia numai la indrumarea si cu ajutorul doctorului.
Crede-ma, stiu de la ginecolog si stiu c vorbesc.
Dak vrei mai multe informatii da-i pe google, mifepristona si ai acolo o multime de informatii..
Singura solutie este chiuretajul.
Dar chiar asa, nu vrei sa-l pastrezi ?
Eu am facut acum citeva luni un chiuretaj pt k ramasesem gravida. Ma gandeam, chiar dak nu mai sunt asa tanara, sa-l pastrez., sotul a zis la fel ca mine. Necazul e ca eu nu mai pot tine sarcinile si ajung la avort spontan.
Asa ca am inceput sa sangerez la vreo doua sapt. si medicul cu parere de rau nu mi-a dat nici o sansa sa-l pastrez. Eu mai am un copil dar sa stii ca mi-a parut asa de rau incat 2 zile am zacut si am plans. Avand cateva si eu la activ , m-am facut singura in fel si chip, criminala si pacatoasa.
Sincer, dak poti sa-l pastrezi, fa-o!
Te pup, Aliss
Crede-ma, stiu de la ginecolog si stiu c vorbesc.
Dak vrei mai multe informatii da-i pe google, mifepristona si ai acolo o multime de informatii..
Singura solutie este chiuretajul.
Dar chiar asa, nu vrei sa-l pastrezi ?
Eu am facut acum citeva luni un chiuretaj pt k ramasesem gravida. Ma gandeam, chiar dak nu mai sunt asa tanara, sa-l pastrez., sotul a zis la fel ca mine. Necazul e ca eu nu mai pot tine sarcinile si ajung la avort spontan.
Asa ca am inceput sa sangerez la vreo doua sapt. si medicul cu parere de rau nu mi-a dat nici o sansa sa-l pastrez. Eu mai am un copil dar sa stii ca mi-a parut asa de rau incat 2 zile am zacut si am plans. Avand cateva si eu la activ , m-am facut singura in fel si chip, criminala si pacatoasa.
Sincer, dak poti sa-l pastrezi, fa-o!
Te pup, Aliss
multumesc pentru raspunsuri.sarcina nu pot sa o pastrez pt ca e risc medical, mai am un copil de 9 luni nascut prin cezariana si distanta este prea mica, intre 2 cezariene ar trebui sa fie un interval de 2 ani.exista riscul de a plesni uterul cind sarcina creste.
Dak e asa atunci nu mai sta, du-te la medic pt ca e mai bine cand e mic. Decat sa ai probleme mai bine fa chiuretaj. Asta e !Si stai linistita ca nu te doare! Eu cand l-am facut, anestezistul a stat langa mine tot timpul.
Si fa-l la un medic bun, care are toate conditiile sa nu te duci la primul cabinet !
Te pup, Aliss
Sa ne scrii sa stim de tine, pup
Si fa-l la un medic bun, care are toate conditiile sa nu te duci la primul cabinet !
Te pup, Aliss
Sa ne scrii sa stim de tine, pup
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dupa avort sangerez in fiecare zi...
- 2cat costa o intrerupere de sarcina?
- 6Sunt insarcinata in 3 luni jumatate dupa calculul meu.. avort?
- 14Problema la avortul medicamentos - cine a mai patit asa ceva scrieti-mi!!!
- 2Ma dor sanii dupa avort
- 3Întrebare
- 4Continuarea sarcinii după esuarea avortului medicamentos, riscuri..
- 12Avort medicamentos
- 3Avort medicamentos
- 1Sangerare putina
- 7Avort medicamentos cu Medabon @Medlife (si costuri)
- 0Despre avortul medicamentos
- 4Medabon -avort medicamentos
- 3Experiența cu Medabon.
- 13Avortul medicamentos 2022
- 0Dureri de ovare si rinichi post avort
- 1Intrerupere sarcină - ajutor
- 0Avort medicamentos
- 4Întrerupere sarcina prin tratament medicamentos
Mai multe informații despre: Avortul Avortul medicamentos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: