Experienta avort medicamentos

21-07-2018
Anomis33
Nu este medic/terapeut
Anomis33
Buna ziua, doresc sa scriu aici despre experienta mea cu aceasta metoda deoarece si eu la randul meu am citit acest forum ajungand sa fiu foarte speriata. Eu am ales aceasta metoda impreuna ca dna doctor deoarece sarcina avea 5 saptamani. Am luat prima pastila in cabinetul doctorului luni, urmand ca miercuri sa introduc celelalte 4 pastile. Pentru mine totul s-a petrecut foarte repede, marti, INAINTE de cele 4, in jurul orei 18, doar cu cateva crampe foarte usoare, avand o sangerare cam de 12 ore nu foarte abundenta. A doua zi am introdus celalalte 4 la 8 dimineata si am asteptat sa se intample ceva rau... nu s a intamplat nimic, singurul lucru a fost sa mai elimin niste cheaguri micute de sange si nu pe absorbant si la toaleta mai mult. Am fost putin speriata deoarece am crezut ca metoda nu a functionat in totalitate asa ca am anuntat o pe dna doctor ca vreau sa revin a 2a zi sa vada ce se intampla. Joi am fost la ea, mi a facut o ecografie si a constatat ca sarcina numai era, fiind eliminata inainte de ce cele 4 pastile si acum ramasesera doar resturi. Mi a administrat inca 4 pastile dansa din cele de 36-48 de ore si mi a mai dat inca 5 comprimate la fel sa le administrez oral o data la 12 ore, urmand sa revin pe 31 la control. Pentru mine, totul a fost ok, recomand aceasta metoda dar cred ca cel mai mult conteaza cat de avansata este sarcina dar si de persoana, corp si perceptia fiecaruia despre durere. Mult noroc!
10 comentarii
0
23-07-2018, ora 22:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Folositi prezervativ daca nu vreti sa ramaneti insarcinate!
E mai buna preventia decat avortul.
Sunt foarte multe familii care au folosit zeci de ani prezervativ si care nu au avut nici o sarcina nedorita.
2
24-07-2018, ora 17:31
Anomis33
Nu este medic/terapeut
Anomis33
Multumim pt ca ne-ati luminat. Din pacate, singura metoda 100% sigura pt a evita o sarcina este ABSTINENTA, pe care se pare ca dvs o practicati pt ca astfel nu-mi explic de ce ati lasa asa comentarii rautacioase si inutile. O zi buna
0
30-07-2018, ora 18:11
Iuliana38
Nu este medic/terapeut
Iuliana38
Buna
Imi poti da detalii te rog unde ai mers
Multumesc
0
24-08-2018, ora 15:21
Adsu
Nu este medic/terapeut
Adsu
Buna ANOMIS33!
Poti sa-mi spui te rog dupa ultimele pastile in urma controlului ai eliminat tot ce mai ramasese in uter? Aveai cheaguri de sange cand Doctorul ti-a mai dat sa iei pastile? Ai uter retrovers?
Sper sa-mi raspunzi, m-ar ajuta mult. Multumesc.
0
24-08-2018, ora 19:10
Anomis33
Nu este medic/terapeut
Anomis33
Primul control pe care l am facut a fost la a 3a zi dupa pastila de la doctor. Am vrut eu sa ma duc deoarecw credeam ca nu si a facut efectul. Mi a mai dat inca ceva pastile de luat deoarece ajuta la eliminarea completa. La sfarsitul lunii trecute cand am fost la controlul final a fost totul ok.
0
25-08-2018, ora 23:27
Jo.steve
Nu este medic/terapeut
Jo.steve
Buna! Imi poti spune in privat cat a costat “interventia”?
0
26-08-2018, ora 13:01
Adsu
Nu este medic/terapeut
Adsu
640 ron
0
26-08-2018, ora 20:49
Anomis33
Nu este medic/terapeut
Anomis33
Nu, la mine a costat 1000 ron. Dar din acest pret am avut ecografia, pastila, cele 4 pastile, inca 1 ecogrFie, 5 pastile si controlul final fara alte costuri
0
30-08-2018, ora 18:33
Georgilor
Nu este medic/terapeut
Georgilor
Buna ziua! As vrea sa stiu daca in perioada asta cat timp se iau pastilele astea trebuie sa stau in pat sau pot merge la servici.
0
10-03-2019, ora 23:19
ioana1400
Nu este medic/terapeut
ioana1400
Buna! sunt o mamica disperata care a aflat de curand de frumoasa veste ca sunt in 7 saptamani.In saptamana 3 am baut 8 pastile de misoprostol pentru dureri de genunchi(recomandarea medicului) si acum sunt inspaimantata sa nu aiba copilul probleme.
Va rog, daca mai sunt cazuri similare, aveti cunostinte, AJUTOR!
Multumesc din suflet!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •