Avort medicamentos

29-06-2018
Gabrieladddd
Nu este medic/terapeut
Gabrieladddd
Am 19 ani, din nefericire am fost nevoita sa fac avort. Prima data am vrut sa fac chiuretaj normal, dar am văzut foarfecele și celelalte unelte medicale pregătite pentru mine am început sa plang și domnul doctor a refuzat sa îmi mai facă chiuretajul și mi-a recomandat avortul medicamentos. Prima pastila am luat-o în cabinet, ieri, pe data de 28 iunie, iar mâine urmează sa le introduc și pe cele 4 pe cale vaginala. Credeți că în decurs de o săptămână o sa termin cu sângerarea și durerile?
Menționez ca nici măcar nu a început sângerarea, am doar niște crampe asemănătoare cu cele menstruale și senzația de vomă de pe parcursul sarcinii.
Va rog sa ma ajutați cu niște informații sau chiar cu experientele dumneavoastră cu acest avort medicamentos.
2 comentarii
0
11-07-2018, ora 13:29
Andaioa
Nu este medic/terapeut
Andaioa
În prezent sunteti bine? Va rog răspundeți mi / la dimi incep si eu procedura
0
21-07-2018, ora 01:22
Gabrieladddd
Nu este medic/terapeut
Gabrieladddd
În prezent, da, dar m-am chinuit foarte mult primele 3 zile. Nu recomand aceasta procedura, am avut sângerări timp de 19 zile
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •