Avort medicamentos

21-09-2017
Bia98
Nu este medic/terapeut
Bia98
Buna, as vrea sa stiu cat timp durează procedura de avort medicamentos
3 comentarii
1
21-09-2017, ora 12:45
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Este o doza unica de tratament si apoi altele care doar ajuta la eliminarea completa a sacului gestational. Dupa prima doza nu exista cale de intoarcere deci nu te poti razgandi.
0
23-01-2018, ora 08:37
neli28
Nu este medic/terapeut
neli28
oameni buni habar nu aveti ce reprezinta avortul medicamentos e exact la fel ca o mastere doar ca se face la intreruperea de sarcina tine o zi intreaga ai durerii ingrozitoare faci 2 chiar3 seri de injecti si ti se baga la interval de 3 ore medicament in vagin nu se face acasa doar sub supravegetrea medicului costa in jur de 23 de milioane pate mai mult depinde de medic eu am facut gresala asta si nu as mai face recomant chiutrtajul nu avortul medicamentos nu e nici 5 %din ce se scrie despre el vezi doar pe propria piele eu am ajuns la medic la ora 9 dimineata si am terminat la 1 noaptea in tot timpul asta ai dureri de nastere frisoane, dureri abdominale, somn ti se face control vaginal la fiecare 3 ore sa vada daca tratamentul isi face efectul din punctul meu de vedere chiuretajul e de o 1000 de ori mai usor decat cel medicamentos
0
01-05-2018, ora 07:32
bogdy2525
Nu este medic/terapeut
bogdy2525
Cum se numesc si unde se gasesc aceste medicamente ???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •