Intarzierea menstruatiei
Buna ziua, am o problema in legatura cu menstruatia. De cand ma stiu aceasta vine neregulat(30-35, 37 de zile sau chiar mai mult). Ultima menstruatie am avut o p data de 1.07(si atunci intarziindu-mi vreo saptamana si ceva). Normal, trebuia sa imi vina de ceva timp, dar nimic. De pe 1 august am simptomele p care le am de obicei inainte de ciclu, ma dor sanii si sunt umflati, o stare de somnolenta permanenta, acnee, dureri d spate si burta, dar tot nu mi-a venit. Acum doua duminici, adica in data d 3, am fost la prietenul meu. Nu am facut sex, dar ne-am jucat si s-a intamplat ca el sa ejaculeze pe mana lui. S-a sters, dar mai tarziu, m-a atins cu mana in apropierea vaginului. Reprezinta asta vreun pericol? Tin sa mentionez ca am in continuare acele simtome de dinaintea menstruatiei, numai ca aceasta nu apare. V-as fi foarte recunoscatoare daca ma puteti ajuta. Va multumesc.
29 comentarii
Nu este un risc, daca a atins doar apropierea vaginului.
Sunt multe motive pentru care menstruatia intarzie, este necesar un consult.
Sunt multe motive pentru care menstruatia intarzie, este necesar un consult.
cine ma poate ajuta si pe mine.i-au anticonceptionale de vreo 3 luni, si mi-a venit ciclul regulat.Ultima data m-am culcat cu prietenul meu dupa vreo saptamana de la terminarea ciclului, de atunci ma dor sani foarte rau si mi-au aparut niste vene pe ei.mentionez k nu am intrerupt tratamentul cu anticonceptionale, oare sunt insarcinata?
Daca ati luat corect pilulele, sunt foarte putine sanse sa fie vorba de o sarcina. Un consult este, insa, necesar.
va rog sa ma ajutati am nevoi de sfatul dumneavoasta!!!ma facut sex protejat, prezervativ, de fie care data, iar acum am o problema >mi-a intarziat menstruatia 2 saptamain peste limta.ce se intampla cu mine?sun garvida?(ma facut si testul de sarcina si a iesit negativ), am avut scurgeri urinare mai dese, de culoare alb galbuie, si durei pelvine, am mai fost si racita in aceasta perioda.sunt gravida?sau bolnava?
poti ramane gravida daca fosesesti prezervativul?
poti ramane gravida daca fosesesti prezervativul?
Buna ziua. am si eu o problema: luna trecuta am inceput sa iau logest numai k inainte cu 2 zile sa termin pastilele am avut o scurgere mai putin abundenta care a tinut cateva zile. Oare acel spotting a fost de fapt menstruatia?
buna seara, am fost azi la ginecolog si am aflat ca am o rana pe col uterin foarte urata si mi sa recomandat zanocin ( una pe zi), ketoconazol (2 pe zi) si gymnozol care nu lam gasit deloc. Mi sa zis sa revin peste o saptamana ca sa fac papanicolau. Ce probleme mi-ar cauza o rana pe col uterin? Mentionez ca am 17 ani. multumesc
Am inceput de ieri sa iau pastile si azi mia fost un pic rau, dureri de cap insuportabile, de stomac, si uneori greata. Ar trebui sa ma duc la medic sa ii cer alte pastile? Cat de important este gymnozolul?
Buna, am si eu o problema mi-a intarziat de 11 zile, mi-am facut test mi-a iesit negativ, am fost la medic si la ecograf el a spus ca nu vede nimic si ma reprogramat in alta zi.credeti ca ii posibil sa am sarcina si sa nu se vada la ecograf?
Cu ecograful sarcina se vede la 5 saptamani transadominal si la 4 saptamani transvaginal. Probabil ca nu este sarcina, dar inca nu se poate elimina in mod cert aceasta posibilitate, deocamdata. Pana ajungeti din nou la doctor ati putea repeta testul de sarcina, folosind prima urina de dimineata. Deja testul ar trebui sa fie edificator acum.
buna seara.. am si eu o intrebare pt dl. dr. mia intarziat ciclu cca 2 luni. am facut echo de 2 ori pana acum si mi sa spus k nu sunt insarcinata am facut si 3 teste de sarcina si au iesit pozitive toate trei precizez k de o luna si jumatate nu am avut contact sexual dar intotdeauna neam protejat. dvs ce parere aveti?? multumesc anticipat
Nu stiu daca este bine ca pun aici intrebarea dar nu stiam unde...vreau sa va intreb daca exista vreo legatura intre intreruperea anticonceptionalelor si furunculele, am luat un an de zile anticonceptionale si inainte sa le iau aveam acnee care a disparut in timp.Acum dupa ce le-am intrerupt ma confrunt cu furunculele(cosuri mari sub piele si dureroase pe fata si spate), poate fi o problema ovariana, sau dereglare hormonala?
Buna ziua,
Am si eu o intrebare:Am schimbat Yasmin cu Marvelon, am terminat folia de yasmin si a doua zi am inceput cu marvelon fara sa fi avut menstruatie, azi am terminat folia de marvelon si inca nu am menstruatie.Este normal?Sau cel putin este posibil sa se intample din cauza trecerii de la un contraceptiv la altul?Multumesc.
Am si eu o intrebare:Am schimbat Yasmin cu Marvelon, am terminat folia de yasmin si a doua zi am inceput cu marvelon fara sa fi avut menstruatie, azi am terminat folia de marvelon si inca nu am menstruatie.Este normal?Sau cel putin este posibil sa se intample din cauza trecerii de la un contraceptiv la altul?Multumesc.
Buna ziua! As avea si eu o intrebare. Am luat anticonceptionale Karisa aproape 3 ani (cu pauze bineinteles), iar acum numai vreau sa iau. In prima luna de la terminarea pastilelor mi-a venit normal menstruatia, chiar mai devreme cu vreo 2 zile, insa acum, a 2a luna, mi-a intarziat deja 4 zile. Acum metoda contraceptiva la care am apelat a fost prezervativul. As vrea sa stiu care este cauza pentru care inca nu mi-a venit menstruatia, cat timp poate intarzia, sau daca are nevoie corpul de o anumita perioada de timp pt a se obisnui fara pastile? Vreau sa precizez ca inainte sa iau pastile aveam un ciclu cam neregulat. Va multumesc anticipat!
am uitat sa mentionez k in ultimele zile am avut o scurgere albicioasa pe care o am deobicei inainte de venirea menstruatiei...
Buna... am si eu o problema.. am 16 ani si pe data de 10 august 2009 am avut un chiruretaj... din ziua aceea menstruatia mi-a venit regulat pana luna asta... din luna iulie nu am mai intretinut relatii sexuale.. si sunt foarte speriata.. va rog din suflet ajutati-ma !!! care ar putea fi cauzele intarzierii menstrautiei ? va rog raspundeti-mi cat mai repede deoarece este deja a patra zi de intarziere si sunt disperata ! Va multumesc
Eu zic ca nu ar trebui sa iti faci probleme daca nu ai mai intretinut relatii sexuale dupa chiuretaj? cel mai sigur este sa consulti un medic ginecolog, el te-ar putea scapa de dubii. la mine de exemplu este a 14 de cand im intarzie, dar am fost la medic si mi-a spus ca e din cauza anticonceptionalelor (daca ai citit mesajul postat mai sus ti-ai da seama despre ce e vb).
Pff... Multumesc Mult.. :( sper sa nu fie nimic rau :(
buna ziua, am si eu cateva intrebari la care nu gasesc nici un raspuns...acum cateva zile am avut contact sexual, prima data ne-am protejat a doua oara nu, insa nu sa trminat in mine.De atunci ma dor ingrozitor ovarele si burta si nu stiu din ce cauza?Si inainte cu vreo saptamana am avut niste scurgeri, ceva de genul cum sunt ultimele zile la menstruatie, am luat augumentin si sau oprit.Inseamna ca am ceva ce as putea sa-i dau si lui?Va rog sa-mi dati un raspuns sau un sfat cat mai repede pt ca nu mai stiu ce sa fac, Va multumesc
si de obicei imi vine menstruatia regulat, acum mia intarziat 5-6 zile
Am si eu o problema la care sper sa existe rezolvare.Incep prin a spune ca am o menstruatie neregulata luna trecuta mi-a venit pe 6 am avut contact sexual protejat, el s-a sters dar am continuat fara prezervativ dar nu a mai ejaculat.Mi-am facut un test de sarcina la 8 zile dupa contact si a iesit negativ.Ieri la 17 zile dupa contact iar am facut un test, la fel a iesit negativ.Mi-a curs si putin sange cam o lingurita max.si asta ma ingrijoreaza, nu am ameteli, greturi, sanii ma dor dar f putin.Ma puteti ajuta cu un sfat ce-mi sugerati?ce credeti ca e? de ce intarzie?Multumesc anticipat!
buna ziua.acum vreo 3 saptamani am facut sex neprotejat cu sotul meu, a doua zi am luat postinor(exact cum scria pe prospect)..ultima menstruatie a fost pe 04.07..iar pana acum nu mi-a mai venit.am citit pe prosspect ca or sa apara intarzieri...dar cat?
aseara am facut un test de sarcina..prima liniuta era foarte clara si evidentiata, iar cea de-a doua era foarte stearsa...este posibil oare sa fii ramas insarcinata luand postinor???
aseara am facut un test de sarcina..prima liniuta era foarte clara si evidentiata, iar cea de-a doua era foarte stearsa...este posibil oare sa fii ramas insarcinata luand postinor???
am uitat sa specific. daca imi poate da DL.DR raspuns..
multumesc
multumesc
buna ziua
Luna trecuta mi-a venit ciclul in 25 august acuma mi-a intarziat cu 10 zile cred, mi-am facut 2 teste si au fost negative. Nu inteleg ce se intampla cu mine va rog sa-mi spuneti..
Multumesc.
Luna trecuta mi-a venit ciclul in 25 august acuma mi-a intarziat cu 10 zile cred, mi-am facut 2 teste si au fost negative. Nu inteleg ce se intampla cu mine va rog sa-mi spuneti..
Multumesc.
am strilet de 3 ani menstruatia imi este dereglata adica imi vine 1 luna 2 iar al 1luna 2 nu ce se intimpla este normal astept raspuns.Va multumesc.Mentionez am 2 nasteri
buna, am 26 de ani sunt casatorita si am o fetita de 1 an si 4 luni, mi/a intarziat menstratia 3 zile si as vrea sa stiu daca cumva pot fi insarcinata, fetita inca o alaptez, nu am simptome de sarcina, doar ca de 2 saptamani ma doare burta si spatele, si am avut sangerare cam o saptamana dar foarte putina
Buna ziua ! am si eu o intrebare este posibil sa fiu insarcinata? Mi'a venit menstruatia pe 14 ianuarie iar pe 17 mi s'a terminat. Pe data de 24 ianuarie prietenul meu a ejaculat in mine.Pana pe data de 15 februarie nu mi'a venit dar in seara aceea am avut un raport sexual, dupa care mi'am luat un test de sarcina mi'a iesit pozitiv..? ce sa fac sa mai iau unul in speranta ca era seara si abia avusesem contact sexual?
aaa si vreau sa zic ca vomit dar nu pot sa mananc decat fructe..cand vad mancare imi vine sa vomit..:|
Buna ziua!Am si eu o serie de intrebari care ma nelinistesc in ultima vreme.Am 21 de ani si timp de 3 ani am luat anticonceptionale marvelon, iar din ianuarie anul acesta a incetat administrarea lor.Menstruatia trebuia sa apara pe 14 februarie dar a intarziat deja 8 zile.ca protectie am folosit ovule dar de la acestea am avut usturimi si prezervativ. am avut si 2 contacte cand am folosit coitul intrerupt.intrebarea mea este daca menstruatia imi intarzia din cauza anticonceptionalelor, sau ar putea fi vorba si despre o sarcina.am facut un test de sarcina la 5 zile de la intarziere si a iesit negativ.
am si eu o problema nu am ciclu menstrual de 5 luni acum 4 zile mi-a curs o pata maro si apoi sa oprit si nici pana acum nu a mai curs nimic.credeti k este vb despre o sarcina?este posibil sa fiu insarcinata?va rog sa imi raspundeti la intrebare va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 4am ciclu neregulat, dar vreau un copil
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 1Intarziere menstruatie
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 4Intarziere menstruatie
- 18Intarziere menstruatie 10 zile
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 5intârziere menstruație
- 4As fi putut ramane insarcinata?
- 5E urgeeentt va rog!! Nu i vine menstruatia de 2 zile
- 0Perioada Menstruala
- 1Escapelle, ciclu intarziat
- 0Menstruație întârziată
- 0Sarcina?
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 2Dacă am făcut sex protejat mereu, pot fi însărcinată?
- 2Ciclu neregulat sau nu vine deloc
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: