as dori sa slabesc vreo 10 kg

22-01-2009
carmen.gia
Nu este medic/terapeut
carmen.gia
Am luat pastila de slabit, momentan ma simt bine (decat de 2zile), mi-am cumparat si pinnoslim si nu stiu ce sa fac, cu care sa continui.As dori un sfat.Astept raspuns
4 comentarii
0
22-01-2009, ora 15:26
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
eu situ ca pastilele de slabit sunt periculoase, cel mai bine se slabeste cu sport, bineinteles ca si acesta cu masura.
facand gimnastica se elimina grasimea, nu masa musuclara.
Numai bine!
0
22-01-2009, ora 19:33
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Sa nu continui cu niciuna.Iti spune un om patit.Am pus 6 kg in plus de cand am renuntat la ele
0
22-01-2009, ora 23:49
lemon
Nu este medic/terapeut
lemon
Nu cred ca este o solutie reala, si sunt destui bani cheltuiti aiurea.Kg se vor intoarce oricum si mai risti si vreo afectiune, nu se stie...
0
24-02-2009, ora 17:42
oanavass
Nu este medic/terapeut
oanavass
buna..sunt noua pe forum si vreau sa va zic ca eu mi am calculat caloriile si eu trebuie sa consum 1300 pe zi ca sa slabesc si mi am propus sa slabesc pana in vara sa ajung la 56 kg...cand am inceput sa imi calculez caloriile aveam 74 kg de pe data de 18 02 2009 pana azi 24 02 2009 am ajuns la 70 si am incercat sa mananc normal(fara paine categoric dulciuri si cola e t c) si sincer ma simt bine numarandu mi caloriile si sper ca pana in vara sa ajung la kg dorite.si as avea o intrebare mi am cumparat si colanti de astia care chipurile te slabesc.dar sincer nu stiu ce sa zic.a mai probat cineva colanti care iti modeleaza corpul.???????apropo de patile eu nu am incredere in pastile care te slabesc.asa cred ca si ar cumpara toata lumea nu?' si asa nu s ar mai plange nimeni de kg in plus nu credeti????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.