Se poate scapa de anxietate
Buna ziua, timp de app 1 an am avut atacuri de panica si anxietate mai tot timpul, eram terminat, aveam impresia ca mor, ca o sa imi las parinti sa ma vada murind. Dupa 10 de analize la sange, 4 consultatii cardiologice, am fost diagnosticat cu anxietate si atacuri de panica. Dupa multe lupte cu mama am decis sa merg la psihiatru, unde m i s a dat anxiar si serlift, am urmat exact tratamentul cum mi a fost prescris, am continuat sa merg la munca( lucrez cu oamenii tot timpul), am tras de mine sa ies din aceste stari, am inceput sa accept ca sunt doar in mintea mea, si am ajuns oarecum sa le controlez, am fost la psiholog, cateva sedinte. Am tras de mine, acum am ajuns sa renunt la medicamente, sunt normal, ca inainte, renunt si la tigari cat de curand si ma apuc de sport. Am ajuns la concluzia ca am lucruri mai importante de facut vu timpul si viata mea decat sa stau ingandurat si sa imi plang de mila.
acest mesaj este pentru cei care si au pierdut speranta, si cred ca nu or sa se faca bine. Nu disperati, se poate iesi din asta oarte usor, si nu uitati toate starile sunt doar in mintea voastra. Sper sa va fie de ajutor acest mesaj, si daca aveti intrebari ceva ma gasiti pe aici.Voi cobtrolati anxietatea, nu invers. NU UITATI ASTA!!
Vedeti clipul de mai jos
https://youtu.be/tYcrloEZ7T4
acest mesaj este pentru cei care si au pierdut speranta, si cred ca nu or sa se faca bine. Nu disperati, se poate iesi din asta oarte usor, si nu uitati toate starile sunt doar in mintea voastra. Sper sa va fie de ajutor acest mesaj, si daca aveti intrebari ceva ma gasiti pe aici.Voi cobtrolati anxietatea, nu invers. NU UITATI ASTA!!
Vedeti clipul de mai jos
https://youtu.be/tYcrloEZ7T4
2 comentarii
Gabriel felicitari pentru acest mesaj !!!
Nici nu iti dai seama cat ma ajuta ! Si eu sunt exact in situatia ta inca iau tratament de 2 luni si ma simt bine, sper sa imi treaca exact la fel cum s-a intamplat la tine !
Nici nu iti dai seama cat ma ajuta ! Si eu sunt exact in situatia ta inca iau tratament de 2 luni si ma simt bine, sper sa imi treaca exact la fel cum s-a intamplat la tine !
Buna ziua ati avut si depresie sau doar atacuri de panica.Serliftul nu va lasat fara emotii adica apatic?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5insarcinata... sub tratament antidepresiv
- 41Tremuratul mainilor
- 507Cipralex dependenta - solutii alternative
- 18anxietate
- 6se poate scapa de anxietate?
- 39Oare o sa scap vreodata? Tulburare anxioasa-depresiva
- 5renuntarea la zoloft
- 12Durere cap, ameteala! iara anxietate ?
- 4suspect depresie
- 4Anxietate, tulburari de concentrare
- 4Anxietate si tulburari de ritm
- 2Anxietatea se vindeca?
- 2Dureri de cap din cauza anxietăţii?
- 3Anxietate cauzata de o fobie
- 0Stare ciudata de ameteala.
- 11Halucinatii sau probleme cu ochii ?
- 1Stres, anxietate, tiroida, lipsa minerale?
- 7Anxietate?
- 1Anxietate adolescenți (16ani)
- 12Anxietate generalizata ! Vreau sa fiu ca inainte!!!0
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: