Anxietate - neuromultivitul e bun? | Forumul Medical ROmedic

Anxietate - neuromultivitul e bun?

10-07-2020
Andreea2000000
Nu este medic/terapeut
Andreea2000000
Buna ziua, am si eu o intrebare, neuromultivitul e bun si pentru anxietate? Mentionez ca am mai luat acuma 2 ani, mi-a prescris neurologul neuromultivit si bienplus, diagnosticul fiind tulburari emotionale. Cu simptomul cefalee.
Acuma cel mai mult ma deranjeaza stomacul, simt ca ma strange stomacul si se duce ceva in sus, parca as avea ca niste fluturi in stomac si chiar atunci ma ia si o stare de neliniste.
4 comentarii
0
10-07-2020, ora 23:51
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Indiferent ce medicamente luati, daca nu tratati cauza anxietatii nu veti obtine rezultate prea bune. Daca anxietatea nu este produsa de o lipsa de vitamine, sa luati vitamine nu va ajuta cu nimic.
Incercati sa vorbiti cu un psihoterapeut si sa identificati cauza "tulburarilor emotionale"
1
11-07-2020, ora 15:51
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
E nevoie să depistați cauzele care produc anxietatea și de acționat pentru diminuarea acestora până la dispariție, așa că aveți nevoie de o evaluare psihologică urmată de psihoterapie.
0
11-07-2020, ora 16:34
Andreea2000000
Nu este medic/terapeut
Andreea2000000
As vrea sa mentionez ca, simptomele mele is mai mult pe partea fizica decat cea psihica sau comportamentala.
Nu sunt trista, socializez ca inainte, ies afara ca inainte, imi fac activitatile zilnice, doar cu nervii am probleme ma enervez foarte repede. Si ma deranjeaza aceste probleme fizice. (Dureri in piept, dificultati in respiratie, goluri in stomac).Am avut probabil un " soc " sa zic asa, cand mi-a fost rau acum 3 luni si de atunci m-am cam speriat si cam din orice durere pe care o am ma sperie si ma face sa ma gandesc ca poate e ceva mai grav si atunci vin si starile de neliniste insotite de simptomele de mai sus.
Nu as vrea sa dau bani pe psihoterapie fara rezultat. As vrea sa stiu daca aceasta problema as putea sa o rezolv singura + medicatie. Deoarece consider ca ca inca nu e stare de anxietate grava.
1
13-07-2020, ora 11:07
Psihologie, București
Simptomele apar datorită unor cauze și așa cum v-am mai spus până nu depistați și eliminați cauzele, problema poate reveni oricând și cu intensitate mai mare. Și dacă în faza asta aveți nevoie de mai puține ședințe, când problema se adâncește e nevoie de psihoterapie de lungă durată.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •