Anxietate - neuromultivitul e bun?
Buna ziua, am si eu o intrebare, neuromultivitul e bun si pentru anxietate? Mentionez ca am mai luat acuma 2 ani, mi-a prescris neurologul neuromultivit si bienplus, diagnosticul fiind tulburari emotionale. Cu simptomul cefalee.
Acuma cel mai mult ma deranjeaza stomacul, simt ca ma strange stomacul si se duce ceva in sus, parca as avea ca niste fluturi in stomac si chiar atunci ma ia si o stare de neliniste.
Acuma cel mai mult ma deranjeaza stomacul, simt ca ma strange stomacul si se duce ceva in sus, parca as avea ca niste fluturi in stomac si chiar atunci ma ia si o stare de neliniste.
4 comentarii
Buna seara
Indiferent ce medicamente luati, daca nu tratati cauza anxietatii nu veti obtine rezultate prea bune. Daca anxietatea nu este produsa de o lipsa de vitamine, sa luati vitamine nu va ajuta cu nimic.
Incercati sa vorbiti cu un psihoterapeut si sa identificati cauza "tulburarilor emotionale"
Indiferent ce medicamente luati, daca nu tratati cauza anxietatii nu veti obtine rezultate prea bune. Daca anxietatea nu este produsa de o lipsa de vitamine, sa luati vitamine nu va ajuta cu nimic.
Incercati sa vorbiti cu un psihoterapeut si sa identificati cauza "tulburarilor emotionale"
E nevoie să depistați cauzele care produc anxietatea și de acționat pentru diminuarea acestora până la dispariție, așa că aveți nevoie de o evaluare psihologică urmată de psihoterapie.
As vrea sa mentionez ca, simptomele mele is mai mult pe partea fizica decat cea psihica sau comportamentala.
Nu sunt trista, socializez ca inainte, ies afara ca inainte, imi fac activitatile zilnice, doar cu nervii am probleme ma enervez foarte repede. Si ma deranjeaza aceste probleme fizice. (Dureri in piept, dificultati in respiratie, goluri in stomac).Am avut probabil un " soc " sa zic asa, cand mi-a fost rau acum 3 luni si de atunci m-am cam speriat si cam din orice durere pe care o am ma sperie si ma face sa ma gandesc ca poate e ceva mai grav si atunci vin si starile de neliniste insotite de simptomele de mai sus.
Nu as vrea sa dau bani pe psihoterapie fara rezultat. As vrea sa stiu daca aceasta problema as putea sa o rezolv singura + medicatie. Deoarece consider ca ca inca nu e stare de anxietate grava.
Nu sunt trista, socializez ca inainte, ies afara ca inainte, imi fac activitatile zilnice, doar cu nervii am probleme ma enervez foarte repede. Si ma deranjeaza aceste probleme fizice. (Dureri in piept, dificultati in respiratie, goluri in stomac).Am avut probabil un " soc " sa zic asa, cand mi-a fost rau acum 3 luni si de atunci m-am cam speriat si cam din orice durere pe care o am ma sperie si ma face sa ma gandesc ca poate e ceva mai grav si atunci vin si starile de neliniste insotite de simptomele de mai sus.
Nu as vrea sa dau bani pe psihoterapie fara rezultat. As vrea sa stiu daca aceasta problema as putea sa o rezolv singura + medicatie. Deoarece consider ca ca inca nu e stare de anxietate grava.
Simptomele apar datorită unor cauze și așa cum v-am mai spus până nu depistați și eliminați cauzele, problema poate reveni oricând și cu intensitate mai mare. Și dacă în faza asta aveți nevoie de mai puține ședințe, când problema se adâncește e nevoie de psihoterapie de lungă durată.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Xanax - vreau sa nu-l mai iau! Cum sa fac?
- 9depresie, anxietate-help!
- 45depresie, anxietate, palpitatii la inima
- 9Va rog ajutor!!! Am pielea unsuroasa, mai ales scalpul
- 3anxietate
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 2anxietate sau atacuri anxioase
- 6Probleme de memorie, vorbire si coordonare
- 6Ce medicamente imi recomandati pentru anxietate sociala ?
- 1anxietate si dureri de cap
- 1Raspunsuri la atacuri de panica, anxietate, depresie!
- 4Anxietate VS depresie.
- 3Insomnie, anxietate
- 2Anxietate
- 6Anxietate depersonalizare
- 4Probleme cu respiratie
- 4Sa fie tot tulburarea obsesiv compulsiva sau altceva ?
- 11Anxietate paroxistică recadere
- 3Derealizare
- 2Simptome ciudate, care ar putea fi cauzele?
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: