Antidepresiv Serodeps

07-06-2024
anonim.zen
Nu este medic/terapeut
anonim.zen
Bună ziua! Am început sa beau antideresivul serodeps din 2023 pe la jumătatea anului, prin vară. Medicul meu mi-a dat acest antidepresiv pentru că stăteam mai mult prin casă, nu mai comunicam ca inainte, eram trist fara motiv cu gânduri negative etc. După ce am baut vreo jumatate de an serodeps de 10 mg, eu îl iau dimineata, mi-au revenit acele simptome cu gânduri negative sa-mi fac rau singur, mă rog, eu mai am și alte probleme de sanătate, alte dg. Care este cel mai bun antidepresiv? As vrea sa incerc și altceva deoarece m-am obisnuit cu acest antidepresiv si parcă nu-și mai face efectul optim.
3 comentarii
0
07-06-2024, ora 13:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Incearca Venlafaxina sau Sertralina.
Vorbeste cu dr. tau.
1
10-06-2024, ora 21:17
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
vorbeste cu doctorul. medicamentele actioneaza diferit iar fiecare are nevoie de un tratament specific. intreaba eventual psihiatrul daca colaboreaza cu un psiholog. mergand la psiholog el poate identifica probleme pe care altfel un psihiatru nu le poate observa.
0
24-07-2024, ora 09:59
anonim.zen
Nu este medic/terapeut
anonim.zen
Exista riscul sa raman impotent pe viata daca beau antidepresiv serodeps? Am citit pe prospect ca poata da impotenta ca efect advers chiar si dupa întreruperea tratamentului.

"Disfunctie sexuala

Inhibitorii selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS)/inhibitorii recaptarii serotoninei si noradrenalinei (IRSN) pot cauza simptome de disfunctie sexuala (vezi pct. 4.8). Au existat raportari privind disfunctie sexuala de lunga durata in care simptomele s-au mentinut in pofida intreruperii administrarii ISRS/IRSN. "

Imi poate spune cineva daca teama mea este justificată legat de impotenta? Stie cineva?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.