Va rog mult un raspuns!!!
Eu am luat tratament pentru anxietate din luna aprilie a acestui an...acum am terminat tratamentul pentru ca ma simt foarte bine...in schimb de doua zile am niste ameteli foarte nasoale...din ochi..atunci cand fac miscari din cap...misc ochii etc...si este si o senzatie de privire intunecata...este posibil sa fie din cauza renuntarii la pastile...?Sa fie vorba doar de o perioada de cateva zile in care ma voi simti asa din cauza lipsei...?pana se obisnuieste organismul?...Va rog din suflet sa imi dati un raspuns...vreau sa zic ca inafara de ameteala asta enervanta nu mai am absolut nimic.Sanatate multa si Sarbatori fericite!!!
5 comentarii
Dati-mi si mie un raspuns va rog din suflet:).Craciun fericit tuturor si un An nou cu multe realizari pe toate planurile:)
Alexandra, ai renuntat treptat la pastile sau dintro data ?
prescriptia a fost recomandata de un medic, ma refer inclusiv la renuntarea la medicatie?Pt ca de multe ori renuntand la pastile, la unele persoane se manifesta starea de anxietate cu tot ce cuprinde ea.
Am renuntat treptat la medicamente atunci cand mi-a spus medicul..deci nu am renuntat de capul meu...am avut stari foarte urate...acum nu mai le am decat cateodata...foarte rar...insa frica, nelinistea, agitatia cateodata inca apar din senin..la fel si lipsa de aer..nu mai vreau sa iau medicamente...ma controlez...Imi doresc sa scap de umbra asta de rau din trecut care inca ma agita:)
Ti-am trimis un mesaj privat si adresa mea de mess.Asa ca daca doresti sa discutam sunt deschis la problemele tale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ameteli bruste
- 5tensiunea mare, ameteli si uneori dureri de tample
- 12dureri de cap, ameteli
- 4ameteala, tremur si sange pe nas... + cura de slabire
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 0dupa orice ejaculare am stari de ameteli
- 7Ameteli periodice
- 3ameteli cand ridic mainile
- 3xeroxat de 11ani
- 13eructatii severe durere in partea stanga balonare si ameteala puls marit
- 7Ameteala non-stop
- 0Ameteala
- 4Prozacul
- 4Intepaturi in gat pe partea stanga, durere ureche si ameteala, ganglioni
- 0Sindrom bipiramidal
- 2De ce nu dai in mama fericirii cu Prozac?
- 2Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?
- 1Ameteli ciudate
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta
Mai multe informații despre: Antidepresivele Ameteala medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: