Paroxetina (Paxetin, Seroxat, Arketis)
Ce știți despre acest antidepresiv?E bun pt anxietate generalizata?Eu îl iau pentru TOC.
În ce doza funcționează cel mai optim și eficient?
Eu iau 20 mg.
În ce doza funcționează cel mai optim și eficient?
Eu iau 20 mg.
10 comentarii
Vad ca m-a ajutat car de car, se simte ceva dar nu suficient.
Oare ar trebui încă jumate adică 10 mg cum a sugerat doctorul sau sa raman pe 20 si sa iau si un sfert de Tritttico seara adica 50 mg?
Asa iau acum și am început sa dorm bine chiar daca mai putin, însă bănuiesc ca ar trebui scos trittico dacă îmi mărește paroxetina nu?
Totuși doza de trittico e foarte mica 50 mg dar e în combinație cu paroxetina de 20 mg.
Nu știu ce sa fac
Sa îmi mărească paroxetina sau nu.
Oare pot rămâne cu 50 mg trittico și 30 mg paroxetina daca îmi mărește?
Am auzit ca 2 antidepresive nu prea se dau, însă repet doza de trittico e foarte mica.
Eu o sa iau și Neuro Optimizer doza cea mai mica ca mi l-am cumpărat.
Doamne Dumnezeule Iisuse ajuta-mi sa îmi meargă tratamentul și sa ma simt și eu mai bine ca tare mult m-a distrus TOC-ul și anxietatea.
Oare ar trebui încă jumate adică 10 mg cum a sugerat doctorul sau sa raman pe 20 si sa iau si un sfert de Tritttico seara adica 50 mg?
Asa iau acum și am început sa dorm bine chiar daca mai putin, însă bănuiesc ca ar trebui scos trittico dacă îmi mărește paroxetina nu?
Totuși doza de trittico e foarte mica 50 mg dar e în combinație cu paroxetina de 20 mg.
Nu știu ce sa fac
Sa îmi mărească paroxetina sau nu.
Oare pot rămâne cu 50 mg trittico și 30 mg paroxetina daca îmi mărește?
Am auzit ca 2 antidepresive nu prea se dau, însă repet doza de trittico e foarte mica.
Eu o sa iau și Neuro Optimizer doza cea mai mica ca mi l-am cumpărat.
Doamne Dumnezeule Iisuse ajuta-mi sa îmi meargă tratamentul și sa ma simt și eu mai bine ca tare mult m-a distrus TOC-ul și anxietatea.
Cred ca rămân cu dozele actuale și gata.Cel mau bine.
Dacă dorm cu trittico e ok asa.
Deși tot mi-e frica ca iau 2 antidepresive unul în doza optima(paroxetina) și unul în doza foarte mica(trittico)
Dacă dorm cu trittico e ok asa.
Deși tot mi-e frica ca iau 2 antidepresive unul în doza optima(paroxetina) și unul în doza foarte mica(trittico)
cica ar fi puternic antidepresiv. e bun in acelasi timp pt anxietate, ocd, panica.
mai puternic decat fluoxetine
pt doze, cauta pe google paroxetine dosages mayoclinic. traduci articolul cu chatgpt
spune acolo dozajul pt diferite tulburari, anxietate, ocd, etc
mai puternic decat fluoxetine
pt doze, cauta pe google paroxetine dosages mayoclinic. traduci articolul cu chatgpt
spune acolo dozajul pt diferite tulburari, anxietate, ocd, etc
Seroxatul e cel mai bun medicament pentru anxietate!
Da, si eu spun tot asa precum clara_p.Eu iau Seroxat de vreo 8 luni si pot sa spun ca, fata de antidepresivul pe care-l luam inainte, se vede o mare diferenta.Imi da o stare de bine cum de ceva vreme n-am mai avut, desi iau 20mg, adica minimum.
El nu e un antidepresiv puternic, sunt altele mai tari, dar merge foarte bine pe anxietate, in toate formele ei.Am citit multe topicuri dar n-am remarcat pe cineva sa se planga de el.
Daca iti merge bine asa, nu schimba, ce rost are...
El nu e un antidepresiv puternic, sunt altele mai tari, dar merge foarte bine pe anxietate, in toate formele ei.Am citit multe topicuri dar n-am remarcat pe cineva sa se planga de el.
Daca iti merge bine asa, nu schimba, ce rost are...
@May wood & alții - aţi luat vreodată mirzaten? Cum vi s-a părut comparativ cu seroxat?
@ C, S, D,
Buna ziua,
Eu unul nu am luat Mirzaten, dar din cate am citit pe sute de topicuri de pe forum, n-am prea vazut sa se planga multa lume de el, asadar cred ca ar fi bun.
Se pare ca el actioneaza si pe anxietate si pe depresie din moment ce si sedeaza, da o doza de somnolenta, ceea ce pentru anxiosi e bine.D-aia se ia seara.
Daca ar fi sa renunt la Seroxat, eu as merge pe acest Mirzaten pentru tulburarea mea anxios-depresiva.
Nu cred ca e tare precum Venlafaxina, Prozac sau, poate, Fevarin si Anafranil dar nici slab precum Coaxil sau Trittico.
Buna ziua,
Eu unul nu am luat Mirzaten, dar din cate am citit pe sute de topicuri de pe forum, n-am prea vazut sa se planga multa lume de el, asadar cred ca ar fi bun.
Se pare ca el actioneaza si pe anxietate si pe depresie din moment ce si sedeaza, da o doza de somnolenta, ceea ce pentru anxiosi e bine.D-aia se ia seara.
Daca ar fi sa renunt la Seroxat, eu as merge pe acest Mirzaten pentru tulburarea mea anxios-depresiva.
Nu cred ca e tare precum Venlafaxina, Prozac sau, poate, Fevarin si Anafranil dar nici slab precum Coaxil sau Trittico.
@ C.S.D.
Mirzatenul ingrasa foarte mult. Zeci de kg.
Mirzatenul ingrasa foarte mult. Zeci de kg.
Mulțumesc amândurora pentru răspuns. Eu am luat Mirzaten și știu că îngrașă, dar asta n-a fost neapărat o problemă pt că eram foarte slabă în momentul când l-am folosit.
Seroxat nu am folosit niciodată dar mă gândeam să-l întreb pe medic despre el. De aceea eram curioasă. Dacă funcționează bine și pe anxietate cum s-a scris, este excelent.
Seroxat nu am folosit niciodată dar mă gândeam să-l întreb pe medic despre el. De aceea eram curioasă. Dacă funcționează bine și pe anxietate cum s-a scris, este excelent.
Da, asta pot spune sigur ca merge f.bine pe anxietate.De fapt, parere proprie, el ar fi mai mult un anxiolitic cu actiune antidepresiva, exact ceea ce am si eu, adica anxietate cu elemente depresive.Deocamdata mi se potriveste perfect, gandurile anxioase sunt rare si le privesc cu detasare, nu le mai amplific.
Venlaflaxina, Prozac, Fevarin etc merg mai bine, zic eu, pe depresie, sunt, zic eu, mai tari.
Si Cipralexul merge bine pe anxietate, dar, din cate am inteles, reactiile adverse, la inceput de tratament, sunt mai mari...
Venlaflaxina, Prozac, Fevarin etc merg mai bine, zic eu, pe depresie, sunt, zic eu, mai tari.
Si Cipralexul merge bine pe anxietate, dar, din cate am inteles, reactiile adverse, la inceput de tratament, sunt mai mari...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5depresie fara reactii la tratament
- 3135Medicamente antidepresive?
- 113despre depakine - informatii
- 28Terapia cu electrosocuri
- 0Arketis - tulburari anxios-depresive (simptomele)
- 19neuroleptice + antidepresive + insomnii
- 63Antidepresive - contraindicatii
- 7M-am ingrasat de la Seroquel XR 300?
- 6de ani buni ma tratez impotriva atacurilor de panica, anxietate, acum manie
- 6medicamente antidepresive de patru zile...
- 0Amitriptilina -cat de eficienta este in tratarea depresiei?
- 3depresie, anxietate
- 2Antidepresive
- 12Tratament antidepresiv
- 4Eficienta antidepresive
- 2In urma tratamentului antidepresiv, poate apărea privirea fixă, cu clipit rar?
- 3Spravato spray
- 1Anxietate și atacuri de panică
- 1Tratament cu seroxat.
- 1A reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive administrarea antidepresivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: