anticonceptionalele si diaree, (pt un doctor)
buna.as vrea si eu un raspuns daca am luat pastila la 21:00 si a doua zii cam pe la 10 :00 am avut diaree de 2 ori au trecut cam 11, 12 ore de knd am luat pastila, mai sunt protejata sau trebuie protectie suplimentara 7 zile ?
4 comentarii
cam de la cate scaune moi pe zi ( daca au trecut de la 10 ore in sus de la pastila inghitita )nu'si mai fac efectul anticonceptionalele ???si daka poti avea mai mult de 4 ?
Pastila se absoarbe in organism cam in 3-4 ore dupa ce ai luat-o. Daca ai diaree dupa acest interval esti protejata, nu trebuie sa iti faci griji. De fapt, nici nu conteaza nr de scaune moi dintr-o zi; conteaza intervalul la care se intampla. Daca nu ai scaun moale in primele 3-4 ore dupa ce ai inghitit pastila stai calma:)
ce parere aveti despre mercilon? este un anticonceptional agresiv? mai am unele probleme cu fierea in sensul ca este mai lenesa si imi provoaca din cand in cand mici neplaceri cum ar fi varsaturi si dureri de cap
Buna,
Aseara am inceput o noua folie de Marvelon (iau de ceva vreme) si dupa jumatate de ora am avut un scaun foarte, foarte moale. Nefiind sigura ca s-a absorbit pastila am mai luat una. Sunt protejata sau am nevoie de protectie suplimentara?
Mersi
Aseara am inceput o noua folie de Marvelon (iau de ceva vreme) si dupa jumatate de ora am avut un scaun foarte, foarte moale. Nefiind sigura ca s-a absorbit pastila am mai luat una. Sunt protejata sau am nevoie de protectie suplimentara?
Mersi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scaune moi... sau diaree?
- 7contraceptivul Laurina si imodium
- 1anticonceptionale si diaree
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 4Logest si Furazolidon
- 0Diaree la utilizarea Logest!
- 5dupa ce am luat Logest (cam peste 3 h) am avut diaree
- 2anticonceptionale si diaree:((raspuns urgent
- 7anticonceptionale si diareea
- 3diaree dupa 6 ore de la administrarea unei pilule
- 3diaree inainte si dupa luarea pilulei anticoncetionale
- 8Diaree si anticonceptionale
- 1Karissa si diaree
- 3Diaree la 2 ore de la administare Postinor 2 - cum sa procedez?
- 3Diaree si Logest
- 0Scaune dese dupa anticonceptionale
- 0Multiple episoade diareice intre doua pastile Karissa
Mai multe informații despre: Diareea de la anticonceptionale