ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

diareea anuleaza efectul anticonceptionalelor?

12-04-2010
dianacool
Nu este medic/terapeut
dianacool
Am si eu o intrebare...am inceput sa iau Ac Yaz de 11 zile( in prima zi de menstruatie). Acestea mi-au fost recomandate de catre medicul ginecolog pentru dismenoree(dureri menstruale foarte puternice).Este pentru prima oara cand folosesc aceasta metoda contraceptiva, asta insemnand ca am renuntat la prezervativ. Nu am avut reactii adverse, doar ca am avut diaree acum cateva zile...banuiesc ca de la mancare, dar este posibil ca din cauza asta sa nu-si fi facut efect Ac? De cand iau Ac s-a intamplat doar de doua ori sa am contact sexual, dar imi este frica, mai ales ca sunt si fumatoare.
4 comentarii
0
12-04-2010, ora 18:08
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
la câtă vreme după ce aţi luat pilula aţi avut diaree- dacă au trecut mai multe ore, nu este anulat efectul
0
13-04-2010, ora 12:25
dianacool
Nu este medic/terapeut
dianacool
asta s-a intamplat de dimineata, iar pastila o luasem seara la ora 19
0
23-04-2010, ora 10:28
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
atunci nu contează- dacă era imediat după pastilă ar fi contat
0
04-05-2010, ora 15:45
dianacool
Nu este medic/terapeut
dianacool
multumesc frumos pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul