Karissa si diaree
Buna ziua,
Am o mare dilema despre anticonceptionale si diaree. De 3 luni iau karissa si pe prospect scrie :
' Daca v-a fost rau sau ati avut diaree la 3-4 ore dupa luarea drajeului, trebuie urmate recomandarile descrise mai sus cu privire la drajeurile omise. In caz de varsaturi sau DIAREE, utilizati masuri suplimentare de contraceptie, de ex prezervativul la fiecare contact sexual avut pe perioada cat ati avut probleme cu stomacul cat si in urm 7 zile '
Din prospect ar trebui sa inteleg ca atunci cand am diaree trebuie sa urmez recomandarile cu privire la omiterea unui drajeu dar si protectie suplimentara? Nu inteleg.
In plus cand se refera diaree la 3-4 ore dupa luarea drajelui adica este o problema si un scaun moale avut la 3-4 ore dupa luarea drajeului ?
Am o mare dilema despre anticonceptionale si diaree. De 3 luni iau karissa si pe prospect scrie :
' Daca v-a fost rau sau ati avut diaree la 3-4 ore dupa luarea drajeului, trebuie urmate recomandarile descrise mai sus cu privire la drajeurile omise. In caz de varsaturi sau DIAREE, utilizati masuri suplimentare de contraceptie, de ex prezervativul la fiecare contact sexual avut pe perioada cat ati avut probleme cu stomacul cat si in urm 7 zile '
Din prospect ar trebui sa inteleg ca atunci cand am diaree trebuie sa urmez recomandarile cu privire la omiterea unui drajeu dar si protectie suplimentara? Nu inteleg.
In plus cand se refera diaree la 3-4 ore dupa luarea drajelui adica este o problema si un scaun moale avut la 3-4 ore dupa luarea drajeului ?
1 comentarii
una e scaun moala alta e diaree. da daca ai avut varsaturi sau diaree la 3 --4 ore d la administrare atunic folosesti prot suplim 7 zile, prezevativ d ex dar continui sa iei ac urile
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scaune moi... sau diaree?
- 7contraceptivul Laurina si imodium
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 4Logest si Furazolidon
- 5dupa ce am luat Logest (cam peste 3 h) am avut diaree
- 2anticonceptionale si diaree:((raspuns urgent
- 5absorbtia contraceptivului
- 3diaree dupa 6 ore de la administrarea unei pilule
- 8Diareea de la anticonceptionale
- 8Diaree si anticonceptionale
- 9Anticonceptionale si diaree
- 3Diaree la 2 ore de la administare Postinor 2 - cum sa procedez?
- 0Diaree si anticonceptionalele
- 3Diaree si Logest
- 0Efect scazut al anticonceptionalelor??
- 0Mai iau o doza de Yasmin daca am eliminat scaun diareic la o ora dupa administrarea primei pastile?
- 0Scaune dese dupa anticonceptionale
- 0Multiple episoade diareice intre doua pastile Karissa
- 0Anticoncepționale Logest si diareea
Mai multe informații despre: Diareea de la anticonceptionale