Anticonceptionale si diaree
Buna seara. As avea si eu o intrebare... sunt in a doua luna in care iau yasmin si respectiv la a4-a pastila din acest blister. Ieri seara am luat yamin la ora 22:00 ca in fiecare zi de cand am inceput sa iau. Dimineata am avut diaree dar foarte putin. Pe la amiaza am mai avut iar si si atunci foarte putin. Azi dupa ce am luat pastila la ora 22:00, cam la o ora si jumatate am avut diaree destul de severa si am luat inca o pastila. Credeti ca sunt protejata in continuare? Trebuie sa ma protejez suplimentar si urmatoarele 7 zile dupa cum scrie in prospect? Va multumesc!
9 comentarii
Nu trebuia sa luati inca o pastila trebuia sa asteptati pana in ziua cealalta sa va luati la ora care va-ti planificat-o de la inceput.pana aveti diaree incercati sa nu intretineti relatii sexuale caci poate sa scada efectul anticonceptionalelor.
Buna ziua. Gastroprotectul capsule taie efectul ac? Am vazut ca are in compozitie si 75 mg sunatoare, pe langa alte plante. Astept raspuns urgent, va rog.
Sunatoarea deobicei nu ii recomandata cand se utilizeaza anticonceptionale.asta depinde si ce anticonceptionale luati.
Incercati sa va adresati medicului ginecolog sau medicului de familie.
Incercati sa va adresati medicului ginecolog sau medicului de familie.
Artizia iau...ma gandeam ca daca.s capsule, n.are nimic.pai de asta am postat aici, sa aflu parerea unui medic, dar nu raspunde niciunul
Pai se raspunde cam greu am observat si eu.dar incercati sa sunati la dr de famile si intrebati prin telefon.
Am intrebat medicul, a zis ca nu taie pt.ca sunatoarea din Gastroprotect e in concentratie mica plus ca e in combinatie cu alte plante.
Ma bucur ca ati reusit sa contactati medicul.Va doresc multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Logest si interactiuni cu alte medicamente
- 3scaune moi... sau diaree?
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 4diareea anuleaza efectul anticonceptionalelor?
- 7anticonceptionale si diareea
- 8Diareea de la anticonceptionale
- 8Diaree si anticonceptionale
- 2Scaun moale la 5 ore jumate de la luarea pastilei de yasmine
- 1Karissa si diaree
- 0Diaree si anticonceptionalele
- 1diaree de minim 30 zile...
- 0Efect scazut al anticonceptionalelor??
- 0Mai iau o doza de Yasmin daca am eliminat scaun diareic la o ora dupa administrarea primei pastile?
- 0Scaune dese dupa anticonceptionale
- 0Anticoncepționale Logest si diareea
- 2Diaree persistenta
Mai multe informații despre: Diareea de la anticonceptionale Diareea severa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: