Logest si Furazolidon

Luni si marti seara dupa ce am luat pastiluta de Logest am avut diaree la un interval de 5 ore dupa inghitirea pastilei.De asemenea pe parcursul zilei de marti am avut din nou diaree.As vrea sa stiu daca
Furazolidonul interactioneaza cu Logest si daca este necesara o metoda contraceptiva suplimentara pe parcursul acestei luni.Va rog, am nevoie de raspunsul unui medic.
Multumesc pentru raspunsul postat la subiectul de ieri.Am ales sa revin cu acelasi subiect, deoarece am intampinat din nou probleme(adica am avut diaree si dupa cea de a doua pastiluta)si nu vreau sa ma lovesc de complicatii.
Astept raspuns.Multumesc.
Furazolidonul interactioneaza cu Logest si daca este necesara o metoda contraceptiva suplimentara pe parcursul acestei luni.Va rog, am nevoie de raspunsul unui medic.
Multumesc pentru raspunsul postat la subiectul de ieri.Am ales sa revin cu acelasi subiect, deoarece am intampinat din nou probleme(adica am avut diaree si dupa cea de a doua pastiluta)si nu vreau sa ma lovesc de complicatii.
Astept raspuns.Multumesc.
4 comentarii

Furazolidonul nu interactioneaza cu Logest.Daca si maine dimineata mai ai diaree sau dureri de burta nu mai lua furazolidon, cumpara-ti ercefuryl si o folie de tetraciclina, tine putin regim [ fara ciocolata, suc, cacao ] si dupa prima doza din aceste doua medicamente iti va trece.Numai bine!

Multumesc.Azi m am simtit mai bine.Sper sa nu mai apara probleme.

iau de tre zile Logest si imi merge birta, vreau sa stiu dace e normal asa ceva sau trebuie sa le schimb?Ma informa?Astep raspuns

redactez...iau de 3 zile Logest si imi merge burta, vreau sa stiu daca e normal.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3logest...am luat una in plus..ce sa fac?
- 5iar logest... o intrebare daca se poate
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 8Urgent - sa iau pilula de a 2-a zi?
- 5am uitat pastila! URGENT!!!! va rog!
- 7mai multe intrebari despre logest
- 7contraceptivul Laurina si imodium
- 1anticonceptionale si diaree
- 7am ramas cu burta mare?
- 3am uitat pilula.. e nevoie de contraceptie suplimentara?
- 6anticonceptionale, sangerari mici dupa actul sexual
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 4cand pot sa fac sex neprotejat?
- 3exista oare sarcina..?rog un medic sa rasp.
- 3diaree inainte si dupa luarea pilulei anticoncetionale
- 3menstruatia, pe parcursul tratamentului cu anticonceptionale
- 8Diaree si anticonceptionale
- 5nume pilula de a doua zi...
- 9Anticonceptionale si diaree
Mai multe informații despre: Diareea de la anticonceptionale logestul