Logest si interactiuni cu alte medicamente
Luna trecuta cand am luat Logest am avut diaree, de aceea se intelege ca nu si-au mai facut efectul. Am luat ultima pastila vineri si menstruatia a aparut marti. Urmeaza sa incep astazi, sambata, administrarea din nou. Isi vor face oare efectul de la prima pilula luata? De asemenea, as dori sa va intreb daca eficacitatea Logestului este diminuata de medicamentul Terbisil comprimate 250 mg. In prospectul Terbisilului scrie ca acesta "are un potential neglijabil de a inhiba sau a creste clerance-ul medicamentele metabolizate prin sistemul citocromului P450 ( de exemplu ciclosporina. etc. si contraceptive orale). [...]. In cazul in care este necesara administrarea asociata a acestor produse medicamentoase, doza de Terbisil trebuie ajutata corespunzator." Nu cunosc unii termeni, asa ca va rog pe Dvs. sa imi dati un raspuns. Multumesc.
7 comentarii
Nu ar strica să apelaţi şi la o a 2-a metodă contraceptivă atâta timp cât luaţi Terbisil şi încă 7 zile după. De exemplu, prezervativul.
eu am folosit Terbisil, si nu au fost probleme. Si daca citesti cu atentie in prospectul tau scrie"potential neglijabil". Eu nu am avut nici o prob si am fol Terbisil o saptamana, totusi ca sa fi tu mai sigura si mai linistita, sa fii cu constiinta impacata foloseste, asa cu a precizat si M.D prezervativul, in perioada in care fol terbisil si dupa cam o sapt.Nu e minunat, dar dormi linistita macar...
Asa e, dar... e mai bine sa fiu prudenta. Multumesc pentru raspunsuri. Ma intreb, acest Terbisil o fi oare antibiotic?
terbisil este un antifungic de uz topic adika local.se foseseste in tratarea infectiilor cutanate determinate de anumite ciuperci.
buna seara am si eu o intrebare: iau logest d 3 luni si dupa fiecare pauza d 7 zile prima pilula luata protejeaza deja sau trebuie luate cele 7 pastile pana sa fi protejata?
buna ziua... iau logest de o jumatate de an si am o intrebare... ieri am fost la dentist... si mi-a pus domnul doctor un tratament la o masea pt ca am puroi la ea... nu mai stiu numele medicamentului... scade cumva efectul logest-ului?
sinecod si tantum verede reduc efectul anticonceptionalelor? Multumesc,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2logest
- 2diaree in timpul zilei, logest spre seara
- 4Sunt gravida?
- 2urgent-nedumerire legata de logest-pot fi gravida?
- 2uitat a 9-a pastila logest
- 4Secretie maronie, dupa ce am incetat sa mai iau Logest
- 53logest. Exista sansa sa fi ramas insarcinata?
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 4Logest si Furazolidon
- 3contact sexual la o ora dupa administrarea primei pilule de Logest
- 5Am uitat sa-mi iau pastila... sunt speriata
- 7spotting LOGEST
- 2anticonceptionale si diaree:((raspuns urgent
- 3exista oare sarcina..?rog un medic sa rasp.
- 3Pauza doar 4 zile intre folii Logest !!!
- 2Logest - o noua folie
- 3Diaree la 2 ore de la administare Postinor 2 - cum sa procedez?
- 2Anticonceptionalele Logest
Mai multe informații despre: Diareea de la anticonceptionale logestul