diaree dupa 6 ore de la administrarea unei pilule

24-04-2011
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
La 6 ore dupa administrarea pastilei, am avut diaree. Ar trebui sa-mi fac vreo problema? Iau anticonceptionale de 4 ani, eram la pastila cu nr. 15 din folia curenta.
Va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
24-04-2011, ora 07:32
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu-ti fa probleme daca ai avut doar un singur scaun diareic...ia un Imodium.daca diareea se prelungeste si in cursul zilei de azi sa ne spui.
0
24-04-2011, ora 17:32
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Va multumesc pentru raspunsul prompt. Am mai avut un scaun diareic, azi la ora 12.30. Mentionez ca ora la care iau pilula este 21.30.
Va multumesc anticipat!
0
28-04-2011, ora 19:50
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
am si eu o intrebare..am avut o diaree severa la numai 1 ora jumatate dupa luarea pastilei contraceptive..era a 6-a pastila din a doua folie..tinand cont ca am avut un contact sexual neprotejat cu vreo 3-4 zile inainte..exista vreun risc de sarcina.tinand cont ca probabil pastila nu a apucat sa fie absorbita..nu am mai luat inca una din folie ca mi-era sa nu dau totul peste cap..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul