Diaree la 2 ore de la administare Postinor 2 - cum sa procedez?
Buna seara
S-a rupt prezervativul in timpul actului sexual si noi nu am observat, asa ca el a ejaculat in mine. Am luat prima tableta de Postinor 2 la doar jumatate de ora dupa contactul sexual. Problema este ca am inceput sa ma simt rau si sa ma doara burta, si la aprx. 2 ore (2 ore si 20 de min cam) de la administrarea pastilei am avut diaree. (o singura data) Sa iau acum si cealalta pastila sau sa astept si sa-l iau asa cum scrie si in prospect dupa 12 ore? Ultima zi a ciclului era pe 1 februarie, incidentul s-a produs pe 7 februarie. Care sunt sansele sa raman insarcinata? Ce sa fac? Multumesc anticipat.
S-a rupt prezervativul in timpul actului sexual si noi nu am observat, asa ca el a ejaculat in mine. Am luat prima tableta de Postinor 2 la doar jumatate de ora dupa contactul sexual. Problema este ca am inceput sa ma simt rau si sa ma doara burta, si la aprx. 2 ore (2 ore si 20 de min cam) de la administrarea pastilei am avut diaree. (o singura data) Sa iau acum si cealalta pastila sau sa astept si sa-l iau asa cum scrie si in prospect dupa 12 ore? Ultima zi a ciclului era pe 1 februarie, incidentul s-a produs pe 7 februarie. Care sunt sansele sa raman insarcinata? Ce sa fac? Multumesc anticipat.
3 comentarii
Daca ai luat un medicament si dupa o perioada ai vomitat, ai diare sau lai eliminat CEA MAI MARE GRESEALA SI UNEORI FATALA este sa iei din nou acel medicament deoarece nai de unde sa stii cat din primul sa dizolvat sau sa absorbit de catre organism si uite cum POTI FACE O SUPRADOZA, sau cum se mai zice SA OTRAVIT LUAND MEDICAMENTE.
gandestete la asta.
gandestete la asta.
Am luat si eu postinor iar singurul efect advers a fost ca dupa 4 zile de la administrare mi-a provocat o menstra falsa ce a tinut ca un ciclu normal aceeasi cantitate aceeasi culoare aceeasi perioada 5 zile.Problema ta e una diferita organismul tau respingand postinorul, cel mai bine ar fi sa consulti mai intai un test de sarcina si mai apoi o eventuala programare la medicul ginecolog.
Si apropo daca ai facut sex dupa menstruatie timp de 7 zile inainte si dupa menstruatie asta in cazul in care ai un ciclu regulat de 28 de zile de exemplu nu ai cum sa ramai insarcinata(metoda calendarului)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Logest si interactiuni cu alte medicamente
- 3scaune moi... sau diaree?
- 1anticonceptionale si diaree
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 4Logest si Furazolidon
- 4diareea anuleaza efectul anticonceptionalelor?
- 0Diaree la utilizarea Logest!
- 5absorbtia contraceptivului
- 3diaree dupa 6 ore de la administrarea unei pilule
- 3diaree inainte si dupa luarea pilulei anticoncetionale
- 8Diareea de la anticonceptionale
- 8Diaree si anticonceptionale
- 1Karissa si diaree
- 9Anticonceptionale si diaree
- 0Efect scazut al anticonceptionalelor??
- 0Mai iau o doza de Yasmin daca am eliminat scaun diareic la o ora dupa administrarea primei pastile?
- 0Scaune dese dupa anticonceptionale
- 0Anticoncepționale Logest si diareea
Mai multe informații despre: Diareea de la anticonceptionale