anticonceptionale vs ceai de slabit + medicamente astm
ceaiul de slabit si pastile pentru astm singulair si xyzal si puf seretide scade eficienta anticonceptionalelor? deoarece medicul mi-a recomandat anticonceptionale dar nu mi-am dat seama sa ii spun de tratamentul pentru astm, va rog astept un raspuns, va multumesc
3 comentarii
Ce contraceptiv trebuie sa iei ?
mi-a recomandat milligest, si i-am spus ca nu stiu daca se gasesc, si mi-a spus sa optez pentru karrisa sau longest
deci milligest karissa sau longest voi lua, unul din acestea 3, trebuie sa le incep cand incepe urmatoarea menstruatie
daca e cazul la ceaiul pentru slabit renunt, dar tratamentul pentru astm afecteaza? seretide, singulair, xyzal, si miofilin? si memo plus mi-am amintit, asta pt perioada examenelor
deci milligest karissa sau longest voi lua, unul din acestea 3, trebuie sa le incep cand incepe urmatoarea menstruatie
daca e cazul la ceaiul pentru slabit renunt, dar tratamentul pentru astm afecteaza? seretide, singulair, xyzal, si miofilin? si memo plus mi-am amintit, asta pt perioada examenelor
Trebuia sa-i spui medicului ca ai astm bronsic.Eu nu te sfatuiesc sa iei pilule hormonale contraceptive ; un studiu norvegian din 2009 asupra femeilor care erau astmatice si foloseau contraceptive orale a aratat ca hormonii sexuali din pilule pot influenta obstructia cailor aeriene, pot accentua crizele de bronhospasm, crizele de astm pot deveni astfel mai frecvente si cu simptome mai agresive, chiar daca esti in tratament pentru astm. Daca esti tanara si nu ai inca copii utilizeaza prezervativ ; mai tarziu iti vei pune un sterilet ; dar NU utiliza pilule incarcate hormonal.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 4Calciu vs anticonceptionale
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 2anticonceptionale - mai multe detalii
- 3vreau sa intrerup anticonceptionalele
- 3oprirea anticonceptionalelor
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 1Tratament de albire al dintiilor vs AC
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 1anticonceptionalele si suplimentele sportive
- 0Anticonceptionale Desorelle si Arcoxia...
- 3Anticonceptionale Logest
- 1Am luat o pastila yaz cu 8 ore mai tarziu ! Risc de sarcina ?
- 1Anticonceptionale
- 0Cum se iau corect anticonceptionale
Mai multe informații despre: Medicatia in astmul bronsic anticonceptionalele ceaiul de slabit
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: