contraceptie si tratament acnee
anticonceptionalele diane cat de puternice sunt?
am folosit desorele, karisa, logest, yasmin dar nu le-am tolerat. sa fie din cauza ca am avut hepatita?
am folosit desorele, karisa, logest, yasmin dar nu le-am tolerat. sa fie din cauza ca am avut hepatita?
3 comentarii
Sunt la fel ca si celelalte, difera putin concentratia de hormoni.Ce fel de hepatita ai avut? Daca este de tip B sau C nu ai voie sa folosesti contraceptive pentru tratarea acneei.Daca ai avut de curand hepatita A doar dupa 6 luni, un an poti folosi contraceptive.
Buna.Am si eu o nelamurire...eu am ciroza hepatica...dar e spre vindecare...adik acum o saptamana am fost la control si mi s-a spus ca analizele sunt bune inclusiv coagularea, si ecografia de asemenea..doar splina putin marita...as putea totusi sa incerc niste anticonceptionale?Ar putea aceasta incercare sa-mi dauneze?Astept raspuns!!Va multumesc!
multumesc de raspuns.am avut hepatit A dar acum cativa ani.acum am alta problema si sper sa ma ajutati.medicul dermatolog mi-a recomandat jeanine cu roacutane pt acnee.roacutanul m-am decis sa nu il i-au datorita efectelor adverse pe care le are. am inceput primul blister de jeanine si m-am umplut de cosuri pe fata si spate.ce sa fac?imi poate recomanda cineva un doctor dermatolog bun, tg mures, cluj?sunt din sibiu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ati folosit cilest?
- 5arsura, puroi, umflatura si invinetire.. in urma unui tratament pentru acnee
- 3anticonceptionale... de unde? de care?
- 1stafilococc aureus si cosurile
- 3anticonceptionalele si lamaia
- 3o problema cu cosurile: pe frunte si pe barbie
- 9intrebaree..rog raspuns urgent
- 1Cosurile nu mai trec
- 5spotting abundent dupa pauza diane 35
- 2Sindromul ovarului polichistic si anticonceptionalele
- 9Tratament dermatologic acnee
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 3Anticonceptionalele si iaurtul
- 5De aproximativ un an ma confrunt cu o problema destul de neplacuta: semne si cosuri pe fese
- 1anticonceptionale
- 1Anticonceptionale potrivite in cazul MIGRENELOR
- 1vitamax si anticonceptionalele
- 3Anticonceptionale Logest
- 0Stafilococ pseudomnas (bacilul pioceanic)
- 1Dermatologie
Mai multe informații despre: diane 35 tratament pentru acnee anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: