contraceptie si tratament acnee

anticonceptionalele diane cat de puternice sunt?
am folosit desorele, karisa, logest, yasmin dar nu le-am tolerat. sa fie din cauza ca am avut hepatita?
am folosit desorele, karisa, logest, yasmin dar nu le-am tolerat. sa fie din cauza ca am avut hepatita?
3 comentarii

Sunt la fel ca si celelalte, difera putin concentratia de hormoni.Ce fel de hepatita ai avut? Daca este de tip B sau C nu ai voie sa folosesti contraceptive pentru tratarea acneei.Daca ai avut de curand hepatita A doar dupa 6 luni, un an poti folosi contraceptive.

Buna.Am si eu o nelamurire...eu am ciroza hepatica...dar e spre vindecare...adik acum o saptamana am fost la control si mi s-a spus ca analizele sunt bune inclusiv coagularea, si ecografia de asemenea..doar splina putin marita...as putea totusi sa incerc niste anticonceptionale?Ar putea aceasta incercare sa-mi dauneze?Astept raspuns!!Va multumesc!

multumesc de raspuns.am avut hepatit A dar acum cativa ani.acum am alta problema si sper sa ma ajutati.medicul dermatolog mi-a recomandat jeanine cu roacutane pt acnee.roacutanul m-am decis sa nu il i-au datorita efectelor adverse pe care le are. am inceput primul blister de jeanine si m-am umplut de cosuri pe fata si spate.ce sa fac?imi poate recomanda cineva un doctor dermatolog bun, tg mures, cluj?sunt din sibiu

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Compatibilitate intre anticonceptional si medicamentul timonil retard
- 3e nevoie de reteta pentru anticonceptionale
- 3acneea si Diane 35
- 0informatii despre anticonceptionale
- 10Acnee in urma unui tratament cu Prednison
- 11despre roaccutane...
- 7exista posibilitatea sa raman gravida?
- 3yaz pt reglarea ciclului
- 4cum scap odata de cosuri?
- 3sucul frutti fresh de grefe si anticonceptionalele
- 4va rog sa ma ajutati
- 0Interactiv slim si anticonceptionalele
- 1Dupa cat timp trebe sa renunt la anticonceptionale?
- 0anticonceptionale sa intarzii menstruatia, insa eram insarcinata, ajutor...
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 0Consum de cafea
- 3Anticonceptionale
- 1Interactiune anticonceptionale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon
Mai multe informații despre: diane 35 tratament pentru acnee anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: