karissa
in prospect scrie k se ia din prima zi a menstruatiei.cum e corect?deci dak azi iau pilula maine deja sunt protejata?
15 comentarii
domnule doctor.. as avea si eu o intrebare... am luat harmonet timp de 11 luni si amfost la medic si mi le a schimbat cu karissa, , , am facut pauza de 7 zile si am continuat cu celelalte, , , acum intrebarea mea este... in prima sapt cand iau pastilele karissa sunt protejata sau trebuie protectie suplimemntara... va multumesc..
imi puteti raspunde si mie va rog frumos?multumesc
Nu este necesara protectie suplimentara.
buna seara. as avea si eu o intrebare. ceaiul care contine planta numita hibiscus, interactioneaza cu anticonceptionalelle?... va multumesc
Nici un ceai nu interactioneaza cu anticonceptionalele, desi pe prospectul unora scrie, din motive inexplicabile, acest lucru. La fel despre grapefruit.
buna seara... domnule doctor.. la anticonceptionale, , , , in pauza de 7 zile daca ai scaune apoase( mai mult de 4 pe zi ) are vreun efect... trebuie protectie suplimentara?...se diminueaza efectul pastilelor? va multumesc
Scaunele diareice (apoase) pot scade absorbtia anticonceptionalelor din intestin. Deci, ele reprezinta o problema numai in zilele in care se iau pilule. In celelalte nu este nimic de absobit, deci diareea nu are consecinte asupra protectiei.
Am niste nelamuriri si nu stiu ce sa fac.asta e prima luna cand iau anticonceptionale, am luat 14 din prima zi de ciclu, la aceiasi ora, dupa care am avuth o problema la o masea si a trebuit sa iau antibiotice 3 zile, styu ca 7 zile trebuie protectie suplimentara, dar eoo mai am 4 pastile si termin blisterul si trebuie sa fac pauza de 7 zile, de cand trebuie sa iau iar anticonceptionale, din prima zi de ciclu sau dupa pauza de 7 zile, si de cand sunt protejata, sunt foarte derutata, nu stiu c sa fac.
va rog sa imi raspundeti
va rog sa imi raspundeti
buna ziua. domnule doctor sa vog sa imi spuneti si mie daca coldrexul interactioneaza cu anticonceptionalele.va multumesc!
imi puteti raspunde si mie va rog mult de tot. va multumesc
@deea: pauza nu are legatura nici cu antibioticele, nici cu venirea "manstruatiei". Deci se face pauza 7 zile la terminarea blisterului.
@eu: Nu, Coldrex nu interactioneaza cu anticonceptionalele.
@eu: Nu, Coldrex nu interactioneaza cu anticonceptionalele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Vitaminele scad efectul contraceptivelor?
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 3cand trebuie sa incep sa le iau din nou Logest?
- 2anticonceptionalele sunt 100 la suta sigure?
- 10Am o intrebare urgenta. menstruatie peste anticonceptionale
- 3am luat pastilele de la sfarsitul tabletei
- 21E prima data cand iau anticonceptionale
- 5inceperea unei noi folii a 9-a zi, este corecta?
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 5sarcina peste contraceptive
- 5anticonceptionale yaz si crema cu vitamina E
- 15melleva 35
- 10anticonceptionalele si durerea de cap
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 7anticonceptionale si diareea
- 11pot lua karissa?
- 2am tensiune oscilanta. ce anticoceptionale pot lua?
- 6anticonceptionale + bere, tigari?
- 0Anticonceptionale pt prima data!
- 3Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor karissa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: