prima pastila in a treia zi de menstruatie?
Buna ziua! Am asa o intrebare... Este corect de administrat prima pastila de anteconceptionale din a treia zi de menstruatie??? Medicul meu ginecolog mia prescris astfel, insa conform instructiunii prima pastila trebuie administrata in prima zi de menstruatie??? Poate cineva sa ma lamureasca daca medicul ginecolog a procedat corect? si daca da, ati putea sa-mi explicati de ce? Multumesc mult :)
3 comentarii
Si eu am citit pe prospect k prima zi de folosire este in prima a zi a mentruatiei:)eu am luat in prima zi dupa ce mi-a trecut menstruatia si nu am avut nici un fel de probleme:)
Anticonceptionalele se pot lua din prima zi pana in ziua 5 a ciclului menstrual. Diferenta este ca daca le iei din ziua 1 esti protejata inca de la prima pastiluta iar daca le iei din ziua 3 sau 5 iti trebuie protectie suplimentara timp de 7 zile. Scrie si pe prospect;)
Salut, multumesc mult pt mesaje!
Pt pumy: din pacate asa nuante in prospectul pastilelor pe care le i-au nu este nimic indicat despre 3 si 5 zile. Totusi acolo se spune ca pastilele se iau din prima zi de menstruatie si inca ca trebuie protectie suplimentare primele 7 zile. Iti multumesc mult, infomatia e fff utila :)
Pt pumy: din pacate asa nuante in prospectul pastilelor pe care le i-au nu este nimic indicat despre 3 si 5 zile. Totusi acolo se spune ca pastilele se iau din prima zi de menstruatie si inca ca trebuie protectie suplimentare primele 7 zile. Iti multumesc mult, infomatia e fff utila :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3e necesara terminarea celui de-al doilea blister?
- 12karissa - nu am luat-o din prima zi de menstruatie
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 9ajutor!!!!! imi inarzie ciclul pe anticonceptionale
- 4am terminat prima folie, pauza sapte zile.. sunt protejata?
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 33anticonceptionale, rana pe uter
- 6anticonceptionalele pot deregla metabolismul?
- 4un produs naturist scade eficienta contraceptivului?
- 6cum iau anticonceptionale?
- 3contraceptie desorelle
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 10prima data anticonceptionale
- 4am o secretie ciudata!
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 16am luat anticonceptionale fara sa fiu in perioada mentruala
- 1Pilule contraceptive pt prima data
- 2am nevoie de un mic sfat va rog
- 0schimbare data ciclu menstrual
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: