3 luni si teste negative?e posibil?
Buna ziua!
Am si eu o dilema..:-ss...Am avut pe 4 septembrie primul contact sexual(protejat, cu prezervativ).De atunci, timp de doua luni am avut menstruatie regulata, in zilele in care trebuia sa vina in mod normal.Mentionez ca mereu am avut o menstruatie regulata.In luna noiembrie, nu mi-a mai venit menstruatia, asa ca am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative.De asemenea am facut si un test de sange Bhcg si a iesit tot negativ.Totusi menstruatia nu mi-a venit nici acum, deja este o intarziere de 2 saptamani.E posibil sa fie gresit testul acela de sange?
Mentionez ca simt o presiune asupra vezicii urinare, am mereu senzatia sa ma duc la toaleta, abdomenul il simt umflat, am cateodata si crampe specifice celor dinaintea venirii menstruatiei.Credeti ca este totusi vorba de o sarcina?:-ss
Am si eu o dilema..:-ss...Am avut pe 4 septembrie primul contact sexual(protejat, cu prezervativ).De atunci, timp de doua luni am avut menstruatie regulata, in zilele in care trebuia sa vina in mod normal.Mentionez ca mereu am avut o menstruatie regulata.In luna noiembrie, nu mi-a mai venit menstruatia, asa ca am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative.De asemenea am facut si un test de sange Bhcg si a iesit tot negativ.Totusi menstruatia nu mi-a venit nici acum, deja este o intarziere de 2 saptamani.E posibil sa fie gresit testul acela de sange?
Mentionez ca simt o presiune asupra vezicii urinare, am mereu senzatia sa ma duc la toaleta, abdomenul il simt umflat, am cateodata si crampe specifice celor dinaintea venirii menstruatiei.Credeti ca este totusi vorba de o sarcina?:-ss
4 comentarii
O sarcina este atat de improbabila, incat o puteti considera exclusa. In schimb, ar putea fi vorba fie de o infectie urinara, fie de o inflamatie a anexelor. O vizita la doctorul dv ar fi foarte indicata.
O sa incerc sa nu ma mai stresez si sa imi fac o programare la medic.Va multumesc frumos pentru raspuns!
Nu am reusit sa imi fac inca programare la medic, dar vroiam sa va intreb daca este vreo posibilitate ca cei de la cabinetul medical sa fi gresit acel test de sange?poate sunt paranoica..:|dar sunt foarte stresata ca nu am nicio simptoma ca ar veni menstruatia prea curand...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8test de sarcina - recomandare
- 12testul de sarcina - cat e de sigur?
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 25Test de sarcina pozitiv - poate l-a facut prea devreme sau nu l-a facut bine
- 3va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?
- 5pot face test de sarcina daca fac tratament cu ovule si am luat pana ieri antibiotice?
- 7Test sarcina pozitiv in conditii particulare
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 3sarcina?
- 8Sunt insarcinata?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 2La cate zile dupa ciclu mai pot face un test de sarcina?
- 0testul de sarcina
- 12Oare sunt gravida sau...?
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 1Test negativ
- 0sarcina sau nu
- 0Avort spontan sau sarcina extrauterina?
- 2După cate zile pot face un test de sarcina
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: