Helicobacter pylori

08-09-2018
Sofii
Nu este medic/terapeut
Sofii
Acum 2 ani am fost diagnosticata cu Helicobacter pylori, am primit că tratament amoxicilină, omeprazol, claritromicina. La câteva luni după tratament am făcut o analiză a fecalelor și se părea că am scăpat de această bacterie.O sensibilitate a stomacului tot exista trebuia să țin tot regim. Acum câteva zile am făcut din nou o endoscopie digestivă și sunt infectată din nou cu Helicobacter pylori. Mi s-a prescris cealaltă schemă de tratament: metronidazol, tetraciclina, ulcamed și controlor. Primele 2 zile am avut stări de greață, amețeli, iar în a treia zi au apărut vărsăturile. După 5-10 min după ce luam antibioticele apăreau vărsăturile. Ce pot face? Există o altă schemă de tratament?
1 comentarii
0
22-04-2022, ora 08:33
crististroia
Nu este medic/terapeut
crististroia
buna ziua poate ma ajuta si pe mine cineva, am fost deacnosticat cu gastritra antrala eritematosa cu zone de metaplazie intestinala, mia iesit la bioxie, iau ca tratament ulcamed si nexium miau fost recomandate dimineata si sera cate 2 ulcamed si un nexium dimineta pe stomacul gol, cineva mia zis sa nu le iau pe stomacul gol ca fac mai rau, puteti sa imi zica cineva care stie sigur daca ieste ok pe stomacul gol sau nu ?va multumesc din suflet si astept un raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.