helicobacter pylori - care sunt simptomele?
Am si Eu o intrebare am facut endoscopia si nu mi Au gasit nimic decit au zis ca posibil sa am HP.poate cineva sa mi explice care sunt simptomele cind ai asa ceva cum se manifesta aceasta bacterie
6 comentarii
Se manifesta ca o indigestie severa, balonari, dureri de stomac, etc. Simptome ca la alte probeme de stomac. O simpla analiza de singe (din deget) poate stabili daca este sau nu helicobacter pylori.
Salut,
Multumesc pentru mesaj si incurajare.
-*
Am in plan o schema curativa, o putem discuta. CEVA trebuie sa fac, ca o iau razna...
(*modificat de admin)
Multumesc pentru mesaj si incurajare.
-*
Am in plan o schema curativa, o putem discuta. CEVA trebuie sa fac, ca o iau razna...
(*modificat de admin)
Se face o analiza de sange la orice lab. Daca iese pozitiv, exista o schema de tratament care o recomanda gastroenterologul (cel la care s-a facut endoscopia).
Atentie! Chiar daca va mai faceti odata analiza dupa tratament, hp va iesi pozitiv(chiar daca dumnevoastra ati scapat de el) pentru ca anticorpii raman in sange mai mult timp.
Atentie! Chiar daca va mai faceti odata analiza dupa tratament, hp va iesi pozitiv(chiar daca dumnevoastra ati scapat de el) pentru ca anticorpii raman in sange mai mult timp.
Azi am fost detectat cu HP cu un nivel de 56.2 si minimul este de 5.0 ce semnifica lucrul acesta este grav
Care e intervalul de pe bulwtinul de analiza? Pai din moment ce la endoscpie nu e nimic nu ai de ce sa te sperii ai simptome!.?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17helicobacter pylori
- 33heliobacter pilory
- 4Helicobacter Pylori... de unde as fi putut lua acest virus si cum se transmite?
- 27Regim alimentar pentru helicobacter pylori
- 2helicobacter pylori
- 4acum o luna am fost diagnosticata cu helicobacter pylori
- 2Rezistenta H. Pylori
- 16Helicobacter
- 5mi s-a spus ca am ulcer bulbar Hp pozitiv..
- 15HELICOBACTER PYLORI - VINDECARE ?
- 8ulcer cronic duodenal
- 6helicobacter pylori iesit la analize, o fi si din cauza fumatului?
- 1Helicobacter - tratament in cazul malabsorbtiei
- 0Helycobacter pylori
- 5Antigen helicobacter pylori
- 7Helicobacter pylori pozitiv la copil de 3 ani jumate
- 3Helicobacter pylori, test pozitiv 14.8
- 1Rezultat test helicobacter pylori poate fi fals pozitiv/negativ???
- 1Hpylori pozitiv - dupa tratament ma simt la fel
Mai multe informații despre: Infectia digestiva cu Helicobacter pylori infectia cu helicobacter pylori helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: