Gastrita h. pylori + infectie urinara? sfaturi

29-11-2023
Stefan250
Nu este medic/terapeut
Stefan250
Buna ziua
Am 26 de ani.
In urma cu o saptamana am iesit pozitiv la testul antigen fecal cu Helicobacte Pylori. Medicul gastroenterolog mi-a prescris
Levofloxacina 14 zile, Amoxicilina 14 zile, Esomeprazol 1-0-1 7 zile si 1-0-0 14 zile, Ulcamed 2-0-2 14 zile, Loratidina 0-0-1 14 zile, Biosun Ibsi 1 luna.
Diagnostic Gastrita
Simptome: Meteorism, dureri epigastrice abdomen, arsuri in capul pieptului, arsuri pe gat. De mentionat e faptul ca in trecut am avut reflux gastric pe care l-am tratat dar se pare ca a revenit de curand.
In momentul de fata senzatia de acru in gura e foarte rara.

Intre timp de cateva zile am inceput sa am dureri la urinat, urinare deasa, senzatie de arsura la nivelul fundului atunci cand stau jos pe scaun, senzatie caldura abdomen dupa masa, inrosirea abdomenului, intepaturi/dureri necontinue in zona abdomenului sub buric si mai ales o senzatie aproape continua de balonare.

Mentionez si faptul ca am schimbat total regimul, urmand regimul standard pentru gastrita pe care incerc sa il respect cu sfintenie.

Ma gandeam ca pe langa tratamentul prescris de medic (mai am o saptamana de tratament) sa mai iau
Uriprev - pentru infectie urinara
Helicostop capsule + Capsule Stomac Sanatos + Ceai Gastric

As aprecia daca ati putea face cateva aprecieri cu privire la ce am scris mai sus si daca imi puteti recomanda ceva in legatura cu asta pentru a scapa de acest H. Pylori si nu a mai resimti simptomele de mai sus.

Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Scădere constantă a incidenței infecției cu H. pylori în întreaga lume
  • Infecția cu Helicobacter pylori determină o reducere a capacității cognitive
  • Influența infecției cu Helicobacter pylori asupra artritei reumatoide
  • Infecția cu Helicobacter pylori ar putea crește riscul apariției ulterioare a bolii Alzheimer
  • Screeningul pentru Helicobacter pylori la nivelul comunității ar putea reduce riscul de cancer gastric
  •