Vsh marit

Buna seara. Mă numesc Daniel B și am 45 ani. Problema mea este următoarea și dacă cineva îmi poate oferi un sprijin cu un răspuns asi fi bucuros. Deci în urma cu 7-8 luni am avut un herpes genital. Dureri de penis dureri de perineu și zona anusului. Analize de prostată și ecograf normale.Acum de aproximativ 3 săptămâni am inceput sa am dureri de anus, drept suportabile dar cu mici singerari dimineață. M-am prezentat la medicul gastroenterolog care mă programat la colonoscopie pe data de 31 aceasta luna și mi-a recomdat un set de analize. Aici am devenit speriat cînd mi-au ieșit analizele. Eritrocitele 5, 56 din interval de referință 5, 55. VSH16m/hdin interval 10 și helicobacter pozitiv. Mă poate ajuta cu aceasta interpretare? Va mulțumesc din suflet
1 comentarii

Buna seara.
Reveniti la medicul gastroenterolog pentru interpretarea analizelor si tratament.
Nu pe forum.
Reveniti la medicul gastroenterolog pentru interpretarea analizelor si tratament.
Nu pe forum.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2helicobacter pylori
- 2helicobacter pylori
- 6heliobacter piroly - 1, 8 - ce inseamna? e grav?
- 2helicobacter pylori si stari de sufocare
- 2Reactii adverse nexium
- 1Heliobacter
- 7heliobacter pylori
- 0Helicobacter sau Colon Iritabil
- 2Helicobacter pylori
- 0Răspuns rapid vă rog! regimul alimentar Helicobacter Pylori
- 0Gastrita - helycobacter
- 7Helicobacter
- 5Helicobacter pylori reaactie tratament
- 1HelicobActer
- 2Bacteria helycobacter pylori
- 3Gastrită Antrala reflux gastroesofagianHelicobacter pilory
- 3Helicobacter pozitiv/negativ
Mai multe informații despre: Infectia digestiva cu Helicobacter pylori infectia cu helicobacter pylori helicobacter pylori vsh crescut
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: