nu am avut niciodata spotting pana acum, iar acum am dintr-o data
![Danna86](/arata_img.php?img=cont_110764.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna...as dori si eu un raspuns...iau ac-uri de un an de zile, mai exact in august implinesc un an de ac...nu am avut niciodata spotting pana acum, iar acum am, dintr.o data...e normal asa ceva dupa un an de zile? Nu.i cam tarziu? Mie de obicei imi vine menstra a 4.a zi de pauza, acum am inceput sa sangerez cate putin inca dinainte de a lua ultima pastila din folie...
5 comentarii
![otilia107](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Mergi la medic pentru un consult neaparat. Spotting-ul apare de regula in primele luni de administrare. Pentru a exclude orice alta problema medicala mergi la un consult. Sunt multe cauze ce determina acest spotting.
![Danna86](/arata_img.php?img=cont_110764.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua, am o intrebare. Am de cateva zile pb.cu stomacul si mi s.a recondat Gastroprotect, capsule, dar are 75 g de sunatoare. Pot sa le iau sau taie efectul ac? Astept raspuns urgent, va rog! Mai contine salcam, galbenele, zmeur...
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16LO-FEMENAL
- 15Yasmine - cand sa le iau?
- 4chiar trebuie sa merg la dr?
- 6insarcinata chiar daca folosesc anticonceptionale?
- 4in legatura cu anticonceptionalele luate incontinu
- 7anticonceptionale.urgent..
- 4Detalii in privinta pastilei "Escapel"
- 8Sfaturi privind alegerea anticonceptionalelor
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 0Are ceva daca imi intarzii menstruatia?
- 3iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
- 0sangerare intre menstruatii
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 8Iau anticonceptionale, dar mi-e frica sa fac sex neprotejat
- 0nu stiu ce tip de contraceptive
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 3Anticonceptional vomat la maxim o ora
- 0Singerari in prima luna cu AC
- 0Mercilon
- 2Menstruatie absenta, îmi curge lichid alb din mamelon
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: