Gelurile si servetelele pentru igiena intima vs. AC
Am citit pe net niste articole cum ca gelurie si servetelele pt igiena intima ar interactiona cu AC. Ce credeti? Poate fi adevarat? multumesc!
6 comentarii
Eu zic sa incepi sa folosesti apa si sapunul. Au mai multe efecte, cum ca te curata de bacterii in mod natural-artificial. Daca nu iti place metoda, cumpara o plasa ermetica si pune acolo niste prosoape din alea de te stergi cu ele la masa, imbibate in apa cu sapun (mozolite si amestecate acolo). Iti spun ca sigur o sa ai rezultate exuberante :)
Cu multa stima!
Cu multa stima!
Ai citit vreodata prospectul anticonceptionalelor pe care le folosesti?Presupun ca nu, avand in vedere ca pui intrebarea asta. Urmarind subiectele postate de tine, vad ca intrebi ba de interactiunea bananelor cu anticonceptionalele, ba de piersici, etc...Exista anumite medicamenete care pot scadea efectul anticonceptionalelor, in general antibiotice, si unii medici sustin ca si suculul de grapefruit consumat in cantitati mari.Refuz sa cred ca citesti aceste informatii pe net, n-am vazut nicaieri sa scrie ca bananele, servetele si mai stiu eu ce tampenii interactioneaza cu pastilele.
Da, bineinteles ca l-am citit. Am tot dreptul sa intreb. Multumesc mult pt raspuns, oricum!
op3n face misto, sper ca ai inteles ca e o gluma...sau, sper ca e o gluma...
foloseste draga mea apa si sapunul cum le foloseste toata lumea, lasa chimicalele din servetelele umede si gelurile intime
foloseste draga mea apa si sapunul cum le foloseste toata lumea, lasa chimicalele din servetelele umede si gelurile intime
Da anti20. Cel mai bine e sa folosesti apa si sapunul. In general astea ce se introduc pe piata, sunt niste pierderi de bani si de sanatate. Strabunicele noastre foloseau apa cu sapunul de casa, si traiau cum se cuvine. Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sfaturi privind administrarea contraceptivelor si pentru slabit
- 36Anticonceptionale Logest si sexul
- 5Intrebare incepatoare: sunt protejata si in perioada de 7 zile de pauza?
- 4novynette - nodul la san
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 3Novynette de cinci ani.. cati ani de acum incolo pot sa mai iau?
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 3Anticonceptionalele si protectia lor
- 3am calculat gresit pauza la anticonceptionale karissa
- 4sunt diabetica, recomandati-mi un contraceptiv
- 5Cum sa iau mai exact marvelon 21?
- 4nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
- 5anticonceptionale de la ginecolog sau la un planning familial?
- 0karissa si caderea parului
- 2marvelon 21 si antibioticele
- 1Problema anticonceptionale
- 1Sa incep alta folie?Urgent!
- 1Anticonceptionale Belara
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor igiena intima
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: