Arcoxia si Novynette
Buna seara,
Am 33 ani, urmez un tratament cu Detralex, Arcoxia 90mg si Proctoglyvenol unguent pentru o tromboza hemoroidala. Vreunul din aceste medicamente scad efectul contraceptivului Novynette? Medicul chirurg care mi-a si prescris tratamentul mentionat mai sus, m-a asigurat ca nu scade eficienta insa pe prospectul Arcoxia contraceptivele orale sunt mentionate la interactiuni.
Vreau sa renunt la pilule, desi sunt doar la prima luna de administrare, tratamentul contraceptiei orale a fost prescris pentru chisturi ovariene insa am avut foarte multe efecte adverse printre care si tromboza mentionata, le-am luat din a 3-a zi a ciclului si am avut contact sexual neprotejat in a 18-a si a 20-a zi de administrare, timp in care eram sub tratament su Detralex si Arcoxia.Am luat folia pana la ultimul comprimat, 21 in total. Exista vreun risc de sarcina avand in vedere tratamenul concomitent si incetarea administrarii dupa perioada de pauza?
Am 33 ani, urmez un tratament cu Detralex, Arcoxia 90mg si Proctoglyvenol unguent pentru o tromboza hemoroidala. Vreunul din aceste medicamente scad efectul contraceptivului Novynette? Medicul chirurg care mi-a si prescris tratamentul mentionat mai sus, m-a asigurat ca nu scade eficienta insa pe prospectul Arcoxia contraceptivele orale sunt mentionate la interactiuni.
Vreau sa renunt la pilule, desi sunt doar la prima luna de administrare, tratamentul contraceptiei orale a fost prescris pentru chisturi ovariene insa am avut foarte multe efecte adverse printre care si tromboza mentionata, le-am luat din a 3-a zi a ciclului si am avut contact sexual neprotejat in a 18-a si a 20-a zi de administrare, timp in care eram sub tratament su Detralex si Arcoxia.Am luat folia pana la ultimul comprimat, 21 in total. Exista vreun risc de sarcina avand in vedere tratamenul concomitent si incetarea administrarii dupa perioada de pauza?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cum iau anticonceptinalele
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 5menstruatie inainte de terminarea pilulelor
- 4anticonceptionalele sunt daunatoare?
- 3pilulele karisa cand incep sa fie eficiente?
- 3cum iau yasmin?
- 6cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionale
- 2e grav daca nu mai iau anticonceptionalele dupa ce am luat 5 zile?
- 3Am laut marvelon cam 4 ani fara nici o pauza
- 6sunt bune anticonceptionalele Harmonet?
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 5ce analize trebuie facute inainte de a folosi anticonceptiponale si ce cost au acestea?
- 8anticonceptionale fara intrerupere, efecte..
- 6in luna aprilie mi-a venit menstruatia de 2 ori iar eu am inceput sa iau anticonceptionale
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 4intarziere ciclu menstrual, pilule luate corect
- 4Anticonceptionale fara pauza
- 0Anticonceptionale pt prima data!
- 1pilula 21
- 2anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor tromboza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: