efectul anticonceptionalelor?
Buna ziua, ma numesc andreea si de 3 luni iau anticonceptionale harmonet, aceste mi le-a prescris medicul ginecolog.dar am o nelamurire.e normal ca sa ma doara sanii si sa am dureri abdominale?????durerile abdominale le am chiar din prima luna nu ffff dese.dar acum in a 3 luna ma dos sanii.cand ii ating, dupa ce imi dau sutienul jos, sunt momente ale zilei cand ma dor si momente cand nu ma dor.am citit in prospect si scrie ceva de genu, dar vreau sa ma sfatuiti ce tre sa fac in acest caz.e normal sau nu ?????.asa trebuie sa fie reactia anticonceptionalelor??????a si rareori am dureri de cap.multumesc mult.
8 comentarii
aproximativ după 3 luni de zile trec efectele secundare, orice sângerare şi durere. dacă nu se întâmplă aşa după 3 luni înseamnă că pt tine sunt prea tari aceste anticoncepţionale şi ar trebui să ţi recomande altele medicul
eu am luat logest in urma unui control ginecologic...si am inceput sa ma ingras...si apoi am mers la alta doctorita..asta in decurs de un an si mi-a prescris yasmin..de la acestea am avut dureri ingrozitoare de cap si am oprit tratamentul...pot spune k din cauza lor m-am ingrasat foarte mult..si acum am reusit sa slabesc si as vrea sa iau din nou pt k am nevoie de o metoda contraceptiva..de aproape 2 ani nu folosesc nici o metoda...dar imi e frica pt k nu mai vreau sa ma deformez si nici dureri de cap.si din cate am observat nici doctorii nu sunt asa siguri pe ei cand iti prescriu anticonceptionalele...ce anticonceptionale sa iau?
si eu am luat in urma cu un an marvelon dupa care le-am schimbat si am luat trilegol.de la 55 de kg ajunsesem la 75 de kg doar in cateva lui cred ca 2 mai exact.si am preferat sa le intrerup.acum iau harmonet probabil sunt prea tari pt mine dar nu m-am ingasat nici un kg din contra am slabit 2 acum am 63 de kgsi m-am luptat mult cu aceste kg ca daca le pui greu le mai dai jos.dar eu tot nu sunt lamurita ccu acest ceai antiadiposs daca diminueaza pilula sau nu??????nu vreau bebe:(((((((((si de asta imi e frica.
si eu de la 50 kg am ajuns la 70..cam in decurs de cateva luni k yasmin am luat vreo 6 luni si nu am mai suportat durerile de cap...cand aud tot felul de chestii vai..dar nu au cum sa te ingrase...k depinde ce mananci..sunt prostii...ma ingrasam cu aer..acum am revenit la o greutate normala cu greu...
si eu iau anticonceptionale, se numesc Novynette si sunt ok, nu m-am ingrasat, nu am dureri de cap dar mi-a scazut apetitul sexual...le iau de vro 2 ani am facut si o mica pauza de 6 luni la un moment dat, dar am observat ca atunci cand nu le-am folosit in cele 6 luni parca aveam mai mult chef...se poate sa fie de la ele?daca da...ce ar trebui sa fac?pt ca le iau de la planning si nu stiu daca le-as putea inlocui cu altele mai bune, iar in prezervative nu am incredere, am un partener stabil, suntem impreuna de 3 ani.astept un raspuns
mai nou acum in a 3 luna de anticonceptionale pe langa durerile abdominale si durerile de sani am avut si menstruatie cam 6 zile si mai aveam cam 8 pilule pana sa la termin.e normal asa ceva sa imi vina menstruatia in timp ce iau pilulele????????
draga adeda: de 4 luni iau anticonceptionale jeanin si la fel ca si pe tine ma dor si p mine sanii. am sunat medicul ginecolog si i am zis despre durere iar el mi a raspuns ca e normal. zilele astea merg la un control pt a ma lamurii. o sa revin cu detalii. poop pt toate fetele
buna ziua! eu am luat yasmin timp de 5 luni, iar acum in luna martie nu le-am mai luat deloc pentru ca aveam dureri de cap de la ele (mentionez ca inainte de a incepe cu yasmin luam harmonette de la care ma simteam bine). intrebarea mea este daca acum as putea sa reincep sa iau harmonette? va multumesc din suflet
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6novynette-sani
- 3dureri de san
- 3tensiune in sani
- 2anticonceptionalele si nodulii la san
- 2Anticonceptionalele pot schimba mirosul si gustul?
- 3anticonceptionalele si lamaia
- 4dureri ingrozitoare de sani
- 2durere a sanilor
- 1anticonceptionalele YAZ
- 1ceaiul verde interactioneaza cu ac?
- 4anticonceptionale yasmin
- 4Sangerari (Anticonceptionale Novynette)
- 0ingrijorare: ma dor foarte tare sanii
- 0Anticonceptionale Desorelle si Arcoxia...
- 0Risc de sarcina ?
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 0Menstruatie in timpul tratamentului cu ovule
- 0Prevenirea sarcinii
- 1Durerea unui singur sân !!
Mai multe informații despre: Durere de sani anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: