Intrebare pentru un medic ginecolog: pot sa iau harmonet?
Vreau sa i-au anticonceptionale si o prietena mi-a zis sa i-au harmonet, ce parere aveti este bine sa i-au fara sa consult un medic?Sau ce as putea lua fara sa consult un medic?
13 comentarii
fiecare organism e diferit şi e nevoie măcar de un minim consult ca să vă poată recomanda ceva să se potrivească dvs. Altfel riscaţi să aveţi efecte secundare neplăcute- şi să vă speriaţi degeaba din cauza lor- de genul sângerări şi dureri în fiecare zi pe parcurusl primei sau primelor folii de anticoncepţionale etc
puteti sa ma ajutati si pe mine cu o intrebare va rog din suflet
Buna!.iau diane de aproape un an..luna aceasta trebuia sa incep de alaltaieri dupa pauza de 7 zile...am uitat si am inceput de ieri cu pastila de luni. vreau sa stiu daca e posibil sa apara spottingul. ms
Spottingul in general apare in primele 3 luni de la inceperea anticonceptionalelor, acele luni in care trebuie sa se obisnuiasca organismul cu anticonceptionalele respective
da stiu... am mai avut probleme de genul asta..si tocmai pt ca nu le luam bine...acuma ca am uitat sa iau prima pastila sunt cam stresata.
Mmm.. atunci nush ce sa zic. your bad, incearca sa le iei si tu intr.o ordine, ca poate intr, o zi o sa o imbulinezi si o rupi in fericire
vroiam sa stiu care sunt riscurile.. daca am uitat prima pastila...din cate stiu eu se decaleaza prima zi a ciclului...nu ar trebui sa fie o problema dar acuma nu sunt sigura, de aceea caut sfaturi.poate gresesc... ..cum sa fac acum termin cu pastila care trebuia s-o iau duminica sau nu o mai iau...???
Posibil, da sa se schimbe umpic data ciclului, o zi in sus sau in jos, depinde, nu la toate femeile e la fel.. iar cu pastila care trebuia sa o iei duminica.ce vroiai sa zici mai exact ? adica mai ai o pastila din blister sau cum ? daca da, poti sa incepi sau nu cu aia, sau din folia cealalta... ele sunt MONOFAZICE, toate au aceeasi concentratie in ele, deci nu ar fi pe zile, si sa conteze..
trebuia sa incep cu pastiluta de duminica pe care am uita-o, si am lasa-o, am inceput cu cea de luni... cand ajung la sfarsitul blisterului o las pe cea de duminica sau o iau...??
M, eu zic sa o iei, nu are ce rau sa faca, si cel mai bine, apoi dupa ce termini, sa incepi sa le iei regulat si sa nu le mai iei asa."lasa.ma sa te las", parerea mea, ori iei un lucru ca lumea si te tii de el, ori nu m ai iei nimic, eu asa gandesc..
asa e... ma gandeam ca poate se mai regaseste cineva in problema mea si imi spune daca a avut vreo problema, sangerari sau altceva. oricum ms mult.o noapte buna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 36Anticonceptionale Logest si sexul
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 5Intrebare incepatoare: sunt protejata si in perioada de 7 zile de pauza?
- 4yasmine si fumatul
- 6cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionale
- 6anticonceptionale, sangerari mici dupa actul sexual
- 4iau pentru prima data anticonceptionale
- 4novinette sau diane 35?
- 8pastila pierduta!
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 5nelamurire administrarea contraceptivelor
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 4Anticonceptionale dupa varsta de 35 de ani
- 0Am luat o pastila contraceptiva in plus - un raspuns de la medic
- 2anticonceptionalu se poate intrerule mai repede?
- 2anticonceptionale
- 1cand trebuie sa iau anticonceptionalele diferite?
- 0Prima pastila anticonceptionala
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: