anticonceptionale si ficatul?

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Este adevarat ca anticonceptionalele ataca ficatul? eu iau de 2 ani fara intrerupere si farmacista mi-a recomandat sa iau niste pastile hepato-protectoare..Este indicat sa fac o pauza si sa iau aceste pastile? Mentionez ca iau Logest, m-ati putea sfatui si pe mine??
Va multumesc mult! O zi buna!
Va multumesc mult! O zi buna!
4 comentarii

da, este adevarat, este stiut ca pastilele luate multa vreme pot produce si tumori de ficat si probleme cu fierea si multe alte neplaceri. nu cred ca e cazul dvs de vreme ce luati doar de 2 ani, dar luati si hepatoprotectoare si faceti si pauza o data pe an macar 2 luni

esti cretin(a)??? lasa femeia sa faca pauza si sa faca totul bine pentru sanatatea ei. nu mai da sfaturi cretine...

Iau anticonceptionale logest de 1 an fara intrerupere, as vrea sa fac niste analize de sange pt a vedea in ce masura au daunat (ficat, glanda tiroida). Mentionez ca acum am 18 ani si acum 3 ani am avut un inceput de glanda tiroida dar am tinut tratament. Acum vad ca am crescut in greutate si excesul de sebum este prezent in corpul meu.. Ce analize exacte trebuie sa fac ca sa ma asigur ca antibebe nu au efect negativ asupra hormonilor/ficatului/glandei???
va rog din suflet astept un raspuns!
Va multumesc anticipat!
va rog din suflet astept un raspuns!
Va multumesc anticipat!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 2Anticonceptionalele ingrasa?
- 3toate anticonceptionalele influenteaza/modifica timpul de coagulare a sangelui?
- 10intepaturi f mari la ficat
- 3este nevoie de protectie suplimentara daca incep intr-o zi oarecare si nu in prima zi de ciclu?
- 5cum poate afecta bebele problemele mele
- 3angiom cavernos al ficatului?
- 2e grav daca nu mai iau anticonceptionalele dupa ce am luat 5 zile?
- 2anticonceptionale dupa 40 ani
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 6Carcinom microcelular T4N3M0 + Dificultati de vorbire
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 15cancer in metastaza
- 4ciclu neregulat dupa anticonceptionale
- 25Posibil cancer la ficat...nodul hepatic..
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 4Sangerari (Anticonceptionale Novynette)
- 2Tratamentul impotriva Candidei infuenteaza efectul anticonceptionalelor Karissa?
- 4Anticonceptionale si sangerari
- 0Interactiune anticonceptionale
Mai multe informații despre: Ficatul anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: