Laurina... pot avea contact sexual din primele zile de cand le folosesc?

06-03-2007
flo_88
Nu este medic/terapeut
flo_88
Buna ziua.Am si eu o intrebare pt doamna doctor...De doua zile am inceput sa iau anticonceptionale Laurina (cu sfatul medicului ginecolog) deoarece am o menstruatie foarte neregulata si am aproape 19 ani.As dori sa stiu cat de bune sunt aceste anticonceptionale, Laurina, si cat de sigure sunt in cazul in care as dori sa nu mai folosesc alta metoda de protejare (de ex prezervativul)? Faptul ca au o doza mica de hormoni influenteaza in vreun fel puterea de protejare a acestor pilule? Am inceput sa le iau in prima zi a menstruatiei...pot avea contact sexual din primele zile de cand le folosesc sau e nevoie sa astept sa mi se regleze menstruatia? Va multumesc anticipat!
5 comentarii
0
09-03-2007, ora 00:00
flo_88
Nu este medic/terapeut
flo_88
Va rog.nu ma poate ajuta nimeni?????
0
10-03-2007, ora 00:00
Mo
Nu este medic/terapeut
Mo
eu stiu ca anticonceptionalele indiferent de nume au acelasi rol sa te protejeze de o sarcina nedorita, daca medicul ti lea recomandat eu cred ca esti ok poti avea o relatie sexuala normala dar e numai o parere, un sfat ce ati recomand mergi la o farmacie cu pastilele si antreaba sigur vei primi un raspuns exact, bafta
0
30-12-2007, ora 00:00
blossom
Nu este medic/terapeut
blossom
Eu iau laurina de 8 luni dar eficienta lor nu e foarte mare. Eu iau Laurina pentru dereglari hormonale, iar medicul mi a recomandat sa folosesc si un alt mijloc de protectie dat fiind faptul ca nu sunt niste anticonceptionale foarte puternice.
0
27-01-2008, ora 00:00
Claudia06
Nu este medic/terapeut
Claudia06
salut! eu iau Laurina de vreo trei ani si sa stii ca nu am avut nici o neplacere...adica am fost protejata intrutotul de o sarcina nedorita!
Asa ca, sa stii ca efectul este ca si al altor anticonceptionale..adica te protejeaza, fara sa fie nevoie sa mai apelezi si la alte mijloace! efectul exista, dar depinde si de tine sa le iei corect, adica la sfatul unui medic care sa-ti explice cum sa le iei corect! Trebuie sa ai grija si sa te protejezi atunci cand faci vreun TRATAMENTsau iei ANTIBIOTICE! In aceste cazuri e bine sa ceri sfatul medicului pentru a te informa cu EXACTITAE!
0
29-05-2009, ora 12:06
dana 26
Nu este medic/terapeut
dana 26
e prima data cand iau anticonceptionale si abia mi-a trecut menstruatia.trebuie sa astept sa imi vina cealalta menstruatie sa pot incepe sau pot incepe deja
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •