AMETELI SI SENSIBILITATE LA LUMINA
buna ziua dle doctor..de aproximativ o luna am mari probleme de sanatate.Am 42 de ani.an urma unei expuneri exagerate la curent[an masina]mam ales cu un antreg arsenal de probleme..mam trezit exact a doua zi dupa acea expunere an curent cu ameteli ffffff puternice ce simt ca vin din ceafa la miscarea gatului cu senzatie de cadere an jos.o durere de cap si ochi cu dezechilibru la lumini stralucitoare [bec tv ]presiune craniana.AM o durere si pe ceafa cand misc capul.AM FST LA ORL PT CA AM SI O SINUZITA USOARA LA NEUROLOGIE UNDE MI SA DAT DIAGNOSTICUL DE SDR CEFALIC FARA MODICARI LA COLOANA CERVICALA CU TRATAMANT BRUFEN MIDOCALM SI XEFO...AM CATEVA ZILE DE TRATAMENT SI ASTAZI NU MAM PUTUT DA JOS DIN PAT SAMI DUC FETITELE LA SCOALA..MA SIMT SI F SLABITA CE CREDETI CA POATE FI?DACA AM RACIT LA CAP NU TREBUIE ANTIBIOTIC?NU AS VREA SA PIERD TIMUL CU UN TRATAMENT CARE NU DA REZULTAT.DE INVESTIGATII NICI VORBA CA NU AM ASIGURARE SI NICI POSIBILITATI MATERIALE F BUNE VA MULTUMESC SI ASTEPT CU NERABDARE UN RASPUNS
7 comentarii
Sunati la o policlinica de stat si intrebati cat e consultatia pentru cei fara asigurare. Cred ca e in jur de 50 de lei. Nu avem neurolog pe forum. Nu stati asa.
M-am mai gandit la un aspect: incercati intai sa vedeti daca va poate primi vreun medic la urgente. Acolo nu platiti.
multumesc pt raspuns..dar la neurologie am fost...am platit 50 lei mia spus ca am racit la cap... si cred asta pt ca ochii ma ustura sii simt obositi astazi am facut f multa treaba dar tot ametita si am obs ca daca dorm mai tz nu ma pot ridica din pat dimineata...ce sa fac?
Luati tratamentul pina la capat cum vi l-a dat medicul. Va trece.
va multumesc f mult pt raspuns si implicarea dvoastra an problemele noastre...vroiam sa va antreb ceva care nu prea ami da pace.raceala asta la cap nu este tot una cu meningita?multa sanatate va doresc
Aveti febra, frisoane, dureri musculare ?
Trebuie niste analize sa fie identificata meningita.
Daca nu va trece, mergeti totusi in urgenta.
Trebuie niste analize sa fie identificata meningita.
Daca nu va trece, mergeti totusi in urgenta.
nuuuuuuuuuuu sant ok la urgenta nu au neurolog
mam programat la un ct
mam programat la un ct
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 127ameteala si tiuit in urechi
- 3Ameteli dupa aerosoli
- 1Ameteli de 5 ani.. parca as fi beata
- 4Lovitura minora urmata de ameteli
- 3balonari puternice cu senzatii de ameteala
- 5dureri de cap cu ameteala si presiune occipitala
- 0Cum pot scapa de ameteli?
- 3Dezechilibru sau stare de plutire
- 1ametelii si greata
- 6cam de 3 ani simt la ceafa o ameteala si am senzatia de cap umflat
- 12Durere cap, ameteala! iara anxietate ?
- 2Ameteala cronica
- 14ameteli puternice... de vreo 2 luni
- 63ameteli permanente, ureche ce pulseaza si tiuituri
- 2Ameteala cand stau pe partea stanga si cand merg
- 2dureri, usturime in git, febra
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 3ameteli , intepaturi
- 6Stare amețeală și lipsa energie
- 8Unde mai pot sa gasesc o solutie? ametit si fara putere, fara pofta de viata
Mai multe informații despre: Ameteala fotosensibilitate oculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: