scurgeri vaginale de vreo doua saptamani, dar diferite de ciclu..
de 2 sapatamani am scurgeri vaginale dar diferite de ciclu. sunt mai dense, tot la 4 ore trebuie sa ma schimb si are si niste "muci" care ma deranjaza., ma simt si slabita si am si ameteli
5 comentarii
Consult ginecologic + examenul secretiei vaginale + test Papanicolau.E posibil sa ai o infectie genitala.
Am si eu o intrebare si va rog frumos sa imi raspundeti. Am 19 anii si miam inceput viata sexuala in luna iulie(2010). Am sangerat putin pt k himenul inca nu sa rupt. SI k sa fiu sigura am luat un anticonceptional pt a 2 zi. (de atunci nu am mai avut contact sexual) Am avut ciclu regulat lunile trecute. Iar in luna septembrie nu mia venit ciclu si am o scurgere alb-galbuie dar nu miroase urat. Am facut analaiza la urina si mia iesit ca am infectie. In urma cu catava luni inainte sa am contactul sexual Am facut cura cu antibiotice gentamicina augumentin pt k am probleme cu acneea. VA ROG FRUMOS sami spuneti de la ce poate sa fie? de la antibioticele pe care leam luat? de la raceala ? sau de la ce? la ginecolog nu vreau sa ajung pt k ma feresc de parintii va rog frumos sami raspundeti. VA MULTUMSC.!!. :*
buna ziua!! am si eu o rugaminte la dumneavoastra am si eu o scurgere vaginala albicioasa mai groasa de vreo 2 ani am fost la inecolog mia sp ca am un micob, mia dat nicte antibiotice dar mie nu mia trecut imi puteti spune ce as putea sa iau sa ma scap de ea... este foarte neplacuta si de vreo doua sapt imi curge mai tare si am si dureri de burta, si de spate si urinez des. nu stiu ce tratament sa iau... si imi este foarte frica, momentan iau augumentin deoarece am probleme si la gat.imi puteti spune va rog ce tratament sa iau pt aceasta scurgere
buna ziua.va rog daca imi puteti da un raspuns...ma confrunt cu o pb. de 4 ani, diagnosticul este, , peridiometrita acuta, urmat bineinteles de tratament la fiecare episod, ce ma framanta pe mine e faptul de ce apare aceasta durere ?simptomele sunt surgeri minore fara miros, contractia vaginului, durere ovarului drept , si o stare de parca s ar coace ceva in partea dreapta.
buna!am si eu o intrebare care ma ingrijoreaza oare cum.de cateva luni am perioade in care am scurgeri vaginale albicioase, vascoase si putin mirositoare.imi puteti spune de la ce poate fii...?poate avea legatura cu produsele pe acre le folosesc la igiena zilnica sau cu cu antibioticele luate din cauza racelilor?va rog sa mi rasounde-ti.multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oboseala, ameteli, tulburari de vedere, de echilibru, panica
- 3instabilitate, dezechilibru si incoerenta in pronuntarea cuvintelor
- 4Ameteli si dureri de cap in urma expunerii la temperaturi joase
- 4Ameteli la soare
- 4scurgeri abundente intre menstruatii destul de branzoase
- 11Spirolactona - tratament eficient?
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 23macroadenom hipofizar - tratament puternic?
- 6Ce boala am tinand cont de urmatoarele simptome...?
- 1Ameteala, dureri abdominale, stari de voma.
- 1dureri de cap cu ameteli
- 0Simptome de ameteala
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 2dureri, usturime in git, febra
- 0ameteli dureri de cap
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 1Simptome complexe, inexplicabil
- 1Ameteli
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Ameteala slabiciunea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: