Ameteala din cauza urechii?
Salut. Am si eu o problema. Deci totul a inceput acum vreo 2-3 sapt cand auzeam niste zgomote in urcehi. Era un fel de presiune. Mereu ma lua noaptea inainte sa adorm. Ziua nu prea auzeam aceste zgomote. Si nu am bagat de seama aceste zgomote crezand ca o sa imi treaca. Apoi acum cateva zile m a luat o durere foarte mare de "maxilar" sub urechea dreapta. Abia pot sa deschid gura. Dar ceea ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult este o ameteala continua. O am de cand ma trezesc pana cand ma culc parca se invarte casa cu mine. Si cand ma ridic din pat parca nu mai am control. Intrebarea mea este, aceste simptome pe care le am pot avea legatura cu aceasta ameteala?. Vr sa precizez ca am fost la cardiolog, neurologist...
1 comentarii
aici e cazul de un medic STomatolog si un medic ORL
dar.. daca ai fost la cardiolog..si ai probleme cu inima si circultia.. poate e cazul si de un consult la Gastrologie
calitatea sangelui care ajunge la cap..se face in intestine si ficat... poate acolo ai proleme? si la alimentatie incorecta?
dar.. daca ai fost la cardiolog..si ai probleme cu inima si circultia.. poate e cazul si de un consult la Gastrologie
calitatea sangelui care ajunge la cap..se face in intestine si ficat... poate acolo ai proleme? si la alimentatie incorecta?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3temperatura, transpiratii reci, ameteli
- 4ameteli, stare de slabiciune in corp
- 4Ameteli aproape in fiecare zi
- 73Ce inseamna ICVB?
- 21La cea mai mica durere intru in panica
- 5e vorba de hipertensiune?
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 18dispnee, dureri in partea stanga, ameteli
- 20dureri de nas, tample si cap + ameteli
- 0ameteala continua si mici dureri de cap in zona fruntii
- 1Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
- 2Tiuit si presiune ureche
- 6Ameteli. Palpitatii. Puls mare.dureri de cap si stomac.stare ciudata
- 4cornete nazale
- 2ametesc de la fiere
- 3Ameteli asociate cu stari de greata
- 4Ameteli, muschi incordati
- 1Amețeli
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 0Homeopatie (anxietate/ ameteli/dezechilibru)
Mai multe informații despre: Ameteala presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: