Ameteala din cauza urechii?

25-01-2019
Danutt
Nu este medic/terapeut
Danutt
Salut. Am si eu o problema. Deci totul a inceput acum vreo 2-3 sapt cand auzeam niste zgomote in urcehi. Era un fel de presiune. Mereu ma lua noaptea inainte sa adorm. Ziua nu prea auzeam aceste zgomote. Si nu am bagat de seama aceste zgomote crezand ca o sa imi treaca. Apoi acum cateva zile m a luat o durere foarte mare de "maxilar" sub urechea dreapta. Abia pot sa deschid gura. Dar ceea ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult este o ameteala continua. O am de cand ma trezesc pana cand ma culc parca se invarte casa cu mine. Si cand ma ridic din pat parca nu mai am control. Intrebarea mea este, aceste simptome pe care le am pot avea legatura cu aceasta ameteala?. Vr sa precizez ca am fost la cardiolog, neurologist...
1 comentarii
0
25-01-2019, ora 17:56
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
aici e cazul de un medic STomatolog si un medic ORL
dar.. daca ai fost la cardiolog..si ai probleme cu inima si circultia.. poate e cazul si de un consult la Gastrologie
calitatea sangelui care ajunge la cap..se face in intestine si ficat... poate acolo ai proleme? si la alimentatie incorecta?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •