Ameteala din cauza urechii?

Salut. Am si eu o problema. Deci totul a inceput acum vreo 2-3 sapt cand auzeam niste zgomote in urcehi. Era un fel de presiune. Mereu ma lua noaptea inainte sa adorm. Ziua nu prea auzeam aceste zgomote. Si nu am bagat de seama aceste zgomote crezand ca o sa imi treaca. Apoi acum cateva zile m a luat o durere foarte mare de "maxilar" sub urechea dreapta. Abia pot sa deschid gura. Dar ceea ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult este o ameteala continua. O am de cand ma trezesc pana cand ma culc parca se invarte casa cu mine. Si cand ma ridic din pat parca nu mai am control. Intrebarea mea este, aceste simptome pe care le am pot avea legatura cu aceasta ameteala?. Vr sa precizez ca am fost la cardiolog, neurologist...
1 comentarii

aici e cazul de un medic STomatolog si un medic ORL
dar.. daca ai fost la cardiolog..si ai probleme cu inima si circultia.. poate e cazul si de un consult la Gastrologie
calitatea sangelui care ajunge la cap..se face in intestine si ficat... poate acolo ai proleme? si la alimentatie incorecta?
dar.. daca ai fost la cardiolog..si ai probleme cu inima si circultia.. poate e cazul si de un consult la Gastrologie
calitatea sangelui care ajunge la cap..se face in intestine si ficat... poate acolo ai proleme? si la alimentatie incorecta?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Stari si simptome diverse
- 6stare de ameţeală continuă
- 3instabilitate, dezechilibru si incoerenta in pronuntarea cuvintelor
- 3ameteala, contractii musculare, parca muschii tremura si durere acuta la picioare
- 391Stafilococul auriu provoaca ameteli si scade trombocitele?
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 3ameteli si oboseala
- 12Nu stiu de ce ametesc...
- 10sa-mi spuna cineva.. unde sa ma duc?
- 3stari de ameteli si somnolenta
- 6cam de 3 ani simt la ceafa o ameteala si am senzatia de cap umflat
- 2Pierderea echilibrului pe strada ameteala poate fi de la Alzheimer?
- 3ameteli cand ridic mainile
- 2Durere cap continua si stare de ameteala
- 8Ameteala continua
- 0Intrebare
- 1Ameteli, vad negru in fata ochilor ptr. cateva secunde
- 1Boala Meniere ??? Va rog ajutati-ma cu un raspuns
- 2Ameteli si presiune in urechi.
Mai multe informații despre: Ameteala presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: