de fiecare data cand ma ridic de pe scaun sau din pat ma ia ameteala
Ma numesc Sorina am 14 ani, si de cateva saptamani de fiecare data cand ma ridic de pe scaun sau din pat ma ia ameteala nu mai vad nimic in fata ochilor, mi se inmoaie picioare si trebuie neaparat sa ma sprijin de ceva. si acest lucru dureaza timp de cateva secunde apoi ma ia o durere de cap care dureaza tot cateva secunde...
Imi puteti spune ce am??
va rog foarte frumoas.
astept raspuns
Imi puteti spune ce am??
va rog foarte frumoas.
astept raspuns
3 comentarii
Buna Sorina,
Poti sa o iei pe mama de mana si sa te duci la un medic, dar la medic homeopat.
Caci doctorii "normali" te vor baga in tot felul de aparate, iti vor lua sange, iti vor face radiografii si se poate cu mare probabilitate ca la urma sa dea din umeri ca sa zica ca nu stiu ce ai ca nu vad nimic in ciuda aparatelor lor.
Un medic homeopat stie deja remediul potrivit - care nu are nici un efect secundar si nici nu trebuie sa-l iei luni de zile in sir - deja NUMAI dupa cuvintele pe care le-ai scris tu mai sus.
Un medic care vindeca fara aparate si analize complicate trebuie sa fie de un milion de ori mai bun decat unul care fara aparate nu stie sa faca nimic, nu crezi ?
Fara a mai vorbi de efectul radiattilor, al pericolului de infectii de la transfuzii de sange si alte pericole care apar in spitale sau de la medicamente chimice cu efecte secundare masive.
In China medicina traditionala chineza de exemplu se face diagnosticul numai simtind pulsul de la mana...
si culmea este ca functioneaza mai bine si mai sigur decat toate aparaturile spitalului.
Poti sa o iei pe mama de mana si sa te duci la un medic, dar la medic homeopat.
Caci doctorii "normali" te vor baga in tot felul de aparate, iti vor lua sange, iti vor face radiografii si se poate cu mare probabilitate ca la urma sa dea din umeri ca sa zica ca nu stiu ce ai ca nu vad nimic in ciuda aparatelor lor.
Un medic homeopat stie deja remediul potrivit - care nu are nici un efect secundar si nici nu trebuie sa-l iei luni de zile in sir - deja NUMAI dupa cuvintele pe care le-ai scris tu mai sus.
Un medic care vindeca fara aparate si analize complicate trebuie sa fie de un milion de ori mai bun decat unul care fara aparate nu stie sa faca nimic, nu crezi ?
Fara a mai vorbi de efectul radiattilor, al pericolului de infectii de la transfuzii de sange si alte pericole care apar in spitale sau de la medicamente chimice cu efecte secundare masive.
In China medicina traditionala chineza de exemplu se face diagnosticul numai simtind pulsul de la mana...
si culmea este ca functioneaza mai bine si mai sigur decat toate aparaturile spitalului.
Buna.am si eu aceasi problema.eu am fost la medic si dupa analize a costatat anemie prin lipsa de fier.am facut tratament o luna de zile, dar ametelile nu dispar..
0
04-08-2009, ora 20:57
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Dupa cum a spus si dna Maria, poti fi anemica (anemie feripriva), poti sa ai probleme cu tensiunea (hipotensiune ortostatica), unele probleme neurologice etc. Mergi la medic pt un control de rutina si fa-ti si un set de analize.
Dupa ce afli diagnosticul poti face orice tratament doresti, alopat sau naturist, este decizia ta!
Multa sanatate si toate cele bune;) Mult succes la liceu (vacanta placuta);)
Dupa ce afli diagnosticul poti face orice tratament doresti, alopat sau naturist, este decizia ta!
Multa sanatate si toate cele bune;) Mult succes la liceu (vacanta placuta);)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ameteala, obosela, panica
- 6am ameteli foarte puternice, ce ma face sa transpir puternic
- 4emotii-ameteli-panica
- 5Astenie de primavara?
- 4De o luna am ambele urechi infundate
- 8Stare ciudata de ameteala
- 3Ameteli puternice
- 6Ameteala, oboseala, nervozitate excesiva!
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 4Arderi in crestetul capului si ameteli
- 4Dezechilibru, ameteala
- 5ameteli la schimbarea pozitiei corpului
- 0Ameteala
- 4Ameteala, anxietate si o stare continua de oboseala, dar analizele sunt normale. Ce poate fi?
- 0Neurologie
- 7Stare de moleseala, ameteli si presiune in urechi
- 1Ameteala, somnolenta, pierderi de memorie si alte simptome
- 5Amețeala de lunga durata
- 4Ameteli
- 2Presiune pe o parte a fetei, inclusiv la nivelul urechii
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: