Ameteala de cateva secunde in mod frecvent

21-04-2010
Ana_10
Nu este medic/terapeut
Ana_10
Buna ziua!

De aprox o luna am aproape zilnic cateva secunde in care ametesc brusc, dupa care imi revin imediat. Nu ma doare absolut nimic, am facut analize si mi-ai iesit perfect, nu am lipsa vreo vitamina.
Ma sperie aceasta ameteala deoarece nu ma doare absolut nimic, doar ca nu ma simt bine cele cateva secunde in care se instaleaza si banuiesc ca are o cauza, dar nu imi dau seama ce! Precizez faptul ca am 20 de ani.
Daca aveti vreo sugestie, va rog sa imi impartasiti.
Va multumesc
3 comentarii
0
22-04-2010, ora 13:22
bybyx20x
Nu este medic/terapeut
bybyx20x
Odihneste-te! Dormi cat mai mult, posibil stres si oboseala acumulate, trage o doza de vitamine chiar daca analizele au iesit bine.mananca la timp!
0
22-04-2010, ora 21:47
Ana_10
Nu este medic/terapeut
Ana_10
As mai avea o intrebare: din ce am citit pe internet e posibil sa fie de la ochi? Pentru ca in jur de 4 ore/zi stau in fata laptopului + citesc + invat, etc. pentru ca sunt studenta si majoritatea timului cu acest gen de activitati mi-l ocup. Nu am avut niciodata probleme cu ochii, dar ma gandesc ca ar fi o posibilitate...
Multumesc!
0
23-04-2010, ora 03:45
bybyx20x
Nu este medic/terapeut
bybyx20x
probleme cu vederea in nici un caz.daca stai doar aprox 4 ore zilnic esti mic copil pe langa mine.eu stau mult mai mult.nici nu se pune problema la 20 de ani, cand ai probleme de vedere nu doar ametesti, ai dureri de cap de la baza nazala inspre frunte si inspre tample si tendinta de a sta mereu incruntata, dureri oculare, lacrimari dese, iritatia ochilor cand intri in contact cu lumina puternica, simti nevoia sa clipesti repede.ca sa iti revii.cand ametesti instantaneu la miscari bruste sau in cazul tau ai un mic deficitar de calciu si vit A.dar este exact cum am spus sus...STRESUL SI OBOSEALA.iti recomand o cura de 5 zile cu VITAMAX-e bun si pt memorie, ai nevoie si la scoala.sa-mi spui cum te simti dupa.daca mai ai acele ameteli.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •