Ameteala de cateva secunde in mod frecvent
Buna ziua!
De aprox o luna am aproape zilnic cateva secunde in care ametesc brusc, dupa care imi revin imediat. Nu ma doare absolut nimic, am facut analize si mi-ai iesit perfect, nu am lipsa vreo vitamina.
Ma sperie aceasta ameteala deoarece nu ma doare absolut nimic, doar ca nu ma simt bine cele cateva secunde in care se instaleaza si banuiesc ca are o cauza, dar nu imi dau seama ce! Precizez faptul ca am 20 de ani.
Daca aveti vreo sugestie, va rog sa imi impartasiti.
Va multumesc
De aprox o luna am aproape zilnic cateva secunde in care ametesc brusc, dupa care imi revin imediat. Nu ma doare absolut nimic, am facut analize si mi-ai iesit perfect, nu am lipsa vreo vitamina.
Ma sperie aceasta ameteala deoarece nu ma doare absolut nimic, doar ca nu ma simt bine cele cateva secunde in care se instaleaza si banuiesc ca are o cauza, dar nu imi dau seama ce! Precizez faptul ca am 20 de ani.
Daca aveti vreo sugestie, va rog sa imi impartasiti.
Va multumesc
3 comentarii
Odihneste-te! Dormi cat mai mult, posibil stres si oboseala acumulate, trage o doza de vitamine chiar daca analizele au iesit bine.mananca la timp!
As mai avea o intrebare: din ce am citit pe internet e posibil sa fie de la ochi? Pentru ca in jur de 4 ore/zi stau in fata laptopului + citesc + invat, etc. pentru ca sunt studenta si majoritatea timului cu acest gen de activitati mi-l ocup. Nu am avut niciodata probleme cu ochii, dar ma gandesc ca ar fi o posibilitate...
Multumesc!
Multumesc!
probleme cu vederea in nici un caz.daca stai doar aprox 4 ore zilnic esti mic copil pe langa mine.eu stau mult mai mult.nici nu se pune problema la 20 de ani, cand ai probleme de vedere nu doar ametesti, ai dureri de cap de la baza nazala inspre frunte si inspre tample si tendinta de a sta mereu incruntata, dureri oculare, lacrimari dese, iritatia ochilor cand intri in contact cu lumina puternica, simti nevoia sa clipesti repede.ca sa iti revii.cand ametesti instantaneu la miscari bruste sau in cazul tau ai un mic deficitar de calciu si vit A.dar este exact cum am spus sus...STRESUL SI OBOSEALA.iti recomand o cura de 5 zile cu VITAMAX-e bun si pt memorie, ai nevoie si la scoala.sa-mi spui cum te simti dupa.daca mai ai acele ameteli.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Varsaturi, ameteli, dureri al oaselor
- 12Topamax - l-a luat cineva?
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 3dureri puternice de cap, ameteli, dezechilibru
- 16sindrom vertiginos
- 5Dureri de cap si ameteli puternice
- 1Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
- 1help.. ameteli, stare de somnolenta, senzatie de voma
- 4probleme la un copil de 15 ani
- 0durere de cap cu ameteli
- 2Stari lesin, ameteli si nod in gat