amenoree secundara si anticonceptionale
am si eu o nelamurire..
am fost la medicul ginecolog pt ca aveam probleme cu menstruatia si mi-a spus ca am amenoree secundara(dereglarea menstruatiei).mi-a prescris 7 zile de tratament cu duphaston, dupa care mi-a recomandat anticonceptionale melleva 35.le-am inceput acum 8 zile, si observ ca am stari de greata.ce ar trebui sa fac?
am fost la medicul ginecolog pt ca aveam probleme cu menstruatia si mi-a spus ca am amenoree secundara(dereglarea menstruatiei).mi-a prescris 7 zile de tratament cu duphaston, dupa care mi-a recomandat anticonceptionale melleva 35.le-am inceput acum 8 zile, si observ ca am stari de greata.ce ar trebui sa fac?
4 comentarii
Incercati sa le luati pana la sfarsitul foliei, apoi nu le mai luati. Daca le veti intrerupe acum vor aparea sangerari.
Ca regula generala, este bine sa luati medicamente, in special hormoni, dupa ce il consultati si pe medicul de familie.
Ca regula generala, este bine sa luati medicamente, in special hormoni, dupa ce il consultati si pe medicul de familie.
am sunat la medicul ginecolog si mi s-a spus sa le schimb ora, adica sa le iau seara si ca este normal ca la prima folie sa am astfel de simptome(dureri de sani, greturi)...o sa iau prima folie si voi vedea ce se intampla dupa...desi atunci cand nu mai suport starea de greata iau o pastila de metroclopramid.credeti ca este vreo problema?
va multumesc pt raspuns!
va multumesc pt raspuns!
Metoclopramidul in doze prudente (altfel duce la diaree) nu interfera cu anticonceptionalele. Toate anticonceptionalele trebuie luate seara. Asa cum va spuneam, ar fi preferabil sa duceti folia pana la sfarsit si sa nu reincepeti alta. Greaţa poate că va dispărea în timp, dar nu şi efectul asupra sânilor, care este mult mai îngrijorător.
nu am reusit sa termin folia.am renuntat la ele, pentru ca imi era prea rau.nu am sangerari, deocamdata, si imi este mult mai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4novynette sunt ieftine...are calitate mai proasta? nu sunt asa de eficiente?
- 5Sangerari dupa ce s-a terminat menstruatia
- 3anticonceptionale fara consult medical
- 3cum se iau corect anticonceptionalele?
- 3karissa - cum se iau?
- 3cum se iau anticonceptionale?
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 1lipsa ciclului menstrual
- 3O pastila yasmine din saptamana 3 uitata
- 4diane 35... luate gresit?
- 10cum iau anticonceptionalele
- 1Dureri arsuri de stomac, diaree, greata
- 5Anticonceptionale si dureri de san va rog un raspuns
- 8Anticonceptionale yasmin
- 2de cand este indicat sa incep anticonceptionalele
- 6Anticonceptionale luate incorect?!
- 0Am incurcat modul de utilizare al contraceptivelor Laurina!
- 3buna am o nelamurire!
- 0Imi apar cosuri pe spate, piept si fata
- 0Rezultat analiza GGT in valoare de 140
Mai multe informații despre: Amenoreea Administrarea contraceptivelor Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: