Nu am menstruatie de 3 luni de zile!

08-01-2019
Ramona Top
Nu este medic/terapeut
Ramona Top
Am o problema urgenta. Din moment ce sunt in alta tara, nu ma descurc sa vb la ginecologie si la doctori foarte bine. Problema este ca menstruatia nu mi.a venit timp de 3 luni.. nu e vorba de o sarcina fiindca am facut un test si a iesit negativ. Am 21 de ani.

M.au trimis la un doctor generalist eu spunandu-le ca vreau la un doctor ginecolog. Si dupa ce i.am spus simptomele si ca in Romania am mai avut chist etc, mi.a dat anticonceptionale pt chist.
Insa nu s.a uitat sa vada daca am sau nu chist, si cat de mare e sau daca trebuie operat. Eu simt ca stau cu o bomba in burta de atataa timp, oricand putand exploda. Sunt cu tata si prietenu meu aici dar daca eu nu fac ceva, nu face nimeni nimic, ma lasa asa.

Eu acum iau pastilele acelea, dar cu frica ca o sa imi explodeze chist.ul acela la cat de mult timp a trecut si nu a venit menstratia, nici macar nu stiu ce am acolo, dar ma doare din momentul in care am inceput sa iau anticonceptionalele RIGEVIDON.

Stiu ca trebuie sa iau o pastila pe zi timp de 21 de zile, dupa 7 pauza. Daca in aceste zile imi vine menstruatia, mai trebuie sa le iau zilnic? Sau pauza pana ce imi trece menstruatia si reincep ce au mai ramas dupa?

Ajutor va rog!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Chisturile ovariene - important de știut
  •