amenoree de 4-5 luni
Buna ziua!
De 4-5 luni, nu am mai avut menstruatie. Am fost la medicul de familie, care m-a trimis la ginecolog, insa acolo mi-a zis ca nu am nimic si s-ar putea sa fie din cauza stresului sau lipsei de calciu. Am tinut o cura de vitamine si de calciu, insa nu s-a rezolvat problema. Am 20 de ani si am slabit destul de mult cand am dat bacalaureatul, acum un an. Care ar putea sa fie cauzele amenoreei si ce as putea sa fac? Va multumesc.
De 4-5 luni, nu am mai avut menstruatie. Am fost la medicul de familie, care m-a trimis la ginecolog, insa acolo mi-a zis ca nu am nimic si s-ar putea sa fie din cauza stresului sau lipsei de calciu. Am tinut o cura de vitamine si de calciu, insa nu s-a rezolvat problema. Am 20 de ani si am slabit destul de mult cand am dat bacalaureatul, acum un an. Care ar putea sa fie cauzele amenoreei si ce as putea sa fac? Va multumesc.
5 comentarii
si eu am aceeasi problema.4-5 luni, 19 ani.si eu sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac.am fost la medic si totul e ok.as incerca sa iau niste anticonceptionale.crezi ca ar ajuta?
dragele mele, poate medicul vostru a tratat cu ceva superficialitate problema, unei fete de 19 respectiv 20 de ani nu este normal sa nu aiba menstrustie 4-5 luni(doar daca este vorba de o sarcina)de obicei in spatele aceste probleme sta una de tip hormonal. Eu zic sa megeti si la alt medic si NU luati anticonceptionale asa dupa ureche, va pot face mai mult rau decat bine.Astept vesti de la voi! Sanatate
Am facut la un medic endocrinolog, si in urma analizelor a rezultat ca nivelul de progesteron era mai mic decat normal. De saptamana asta voi incepe tratamentul cu anticonceptionale Yasmin, pe care mi le-a recomandat doctorul si am auzit ca nu prea au efecte secundare, c a altele. Nu stiti din ce cauza scade nivelul de progesteron? Multumesc mult.
si eu doresc sa merg la niste analize.spune-mi te rog, analizele trebuie facute in functie de cum iti vine menstruatia?eu ar trebui sa astept prea mult.se pot face in orice zi, nu?cred ca si eu am aceeasi problema ca si tine, dar nu stiu care este cauza.
Analizele cred ca se pot face oricand. Eu mi le-am facut total aleator. Sa mergi la un endocrinolog, sa iti zica ce hormoni trebuie verificati in sange si apoi sa interpreteze rezultatul. Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lipsa menstruatiei - o explicatie, va rog
- 6amenoree de mai bine de 17 ani
- 1mi s-a extirpat o trompa nu mai am menstruatie... Menopauza precoce?
- 3lipsa menstruatie
- 17amenoree secundara
- 3lipsa menstruatiei mai mult de doua luni
- 5Dereglari ciclu, menstruatie redusa cantitativ si apoi deloc
- 3Lipsa menstruatie
- 8atacuri de panica, alergie sau lipsa de calciu
- 1Lipsa menstruatie
- 0nu am ciclu
- 0Amenoree(absenta menstruatiei) la 17 ani
- 1Nu mi a venit ciclu de aproape 2 ani
- 0Lipsa Menstruatiei
- 1Intarzierea menstruatiei